MENÜ

Ozanköy'de Tek Hedef Süper Lig!

Kulüp başkanlığını Kıbrıs'ın tanınan ve sevilen iş adamlarından Sami Otçuoğlu'nun yaptığı Girne temsilcisi , K-Pet 1.Lig ekiplerinden Ozanköy Spor Kulübü 2016-2017 sezonu öncesi K-Pet Süper Lig için oldukça iddialı bir kadro kurdu .

Ozanköy'de Tek Hedef Süper Lig!

Yavru Vatan Kıbrıs'ta futbol heyecanı devam ediyor ...

Geride kalan 7 maçta; 5 galibiyet, 1 beraberlik ve son dakikada yediği gol ile 1de mağlubiyet alan Girne temsilcisi oynadığı güzel futbol ile Süper Lige çıkabilmek adına tüm rakiplerine gözdağı veriyor. Ozanköy Sk oynadığı maçlarda attığı 12 gole karşılık kalesinde sadece 3 gol görerek KTFF liglerinin en az gol yiyen takımı olarakta topladığı 16 puan ile K-Pet 1.Lig Beyaz Grupta lider durumda bulunuyor.

Ozanköy Spor Kulübü teknik ekibinde Oğuzhan Tacir ve Seran Kaşif bulunurken kaleci antrenörlüğü görevi ise Ahmet Zenga Çeliker'in ...

Ozanköy Sk Antrenörü Oğuzhan Tacir Kimdir?

27 yaşındaki İstanbul doğumlu genç teknik direktör İstanbul'da çalıştırdığı her takımda şampiyonluk sevinci yaşayarak genç yaşına rağmen gösterdiği başarılarla dikkatleri üzerine çekti . Genç çalıştırıcının kariyerinde çeşitli yaş kategorilerinde bugüne kadar 9 şampiyonluğu bulunuyor.

İstanbul'da sırasıyla Yahyakemal Spor , Alibeyköy Parseller, Mecidiyeköy ve GöktürkSaray sporda çalışan Oğuzhan Tacir Bjk, Gs ve Ordu spor futbol okullarında da görev yaptı.

Genç teknik direktör geçtiğimiz 2015-2016 sezonunda ise TFF , Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (Tüfad) İstanbul Şubesi tarafından da yılın en başarılı teknik direktörleri arasında gösterildi ve ödül alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

2016-2017 sezonu için ise kendisine gelen birçok teklifi değerlendiren Oğuzhan Tacir Ozanköy Spor Kulübünü seçerek 1 senelik sözleşme imzaladı ve kariyerine Kıbrıs'ta devam ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ