MENÜ

Dirk Kuyt: Ne olursa olsun iki farklı kazanmalıyız

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve Feyenoord'un kaptanı Dirk Kuyt, yarın akşam oynanacak mücadeleyi değerlendirdi. Kuyt, kendisi için duygusal bir maç olacağını ancak 90 dakika sonunda iki farklı kazanmış olmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Dirk Kuyt: Ne olursa olsun iki farklı kazanmalıyız

UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda son hafta mücadelesinde Manchester United'la birlikte gruptan çıkma mücadelesi veren Fenerbahçe ve Feyenoord yarın Hollanda'da De Kuip Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Bu maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Dirk Kuyt, 3 senesinin Sarı lacivertli forma altında geçtiğini, bunun kendisi için ayrı bir anlam ifadeceğini ancak kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Dirk Kuyt'ın açıklamaları şu şekilde:

"İki fark olması gerektiğini biliyoruz"

Yarın için kazanmaktan başka çaremiz yok. İki farkla kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Manchester United'ın ne skor alacağını pek düşünmüyoruz. Biz kendi işimize bakıp, karşılaşmayı iki farklı kazanmaya çalışacağız.

Son dakika... Fenerbahçe'de Ozan Tufan karakolluk oldu!

"Van Persie ve Van der Wiel..."

Fenerbahçe'de Van Persie ve Van der Wiel'le aynı takımda olmasam da bu iki oyuncuyu da iyi tanıyorum. Fenerbahçe'de 3 senem geçti. Eski takımıma karşı oynayacağım için gerçekten çok heyecanlıyım. Herkes Fenerbahçe'ye karşı olan sevgimi biliyor. Yarın onları mağlup edersek onlara sadece Türkiye Ligi'nde başarılar dileyebilirim.

"Lens çok formda..."

Sadece Van Persie değil, Jeremain Lens de çok iyi formda... İstanbul'daki maçı da kazandılar ama biz de çok iyi performans sergiledik. 3 senem orada geçmiş olsa da ben sadece Feyenoord'la kazanmayı düşünüyorum.

(ÖZET) Feyenoord - Fenerbahçe maç sonucu: 0-1

"Keşke ikisi de geçse..."

Benim için en iyi seçenek tabii Feyenoord ve Fenerbahçe'nin turu geçmesi ama bu çok zor gözüküyor.

"Advocaat büyük katkı verdi"

Advocaat çok iyi bir teknik direktör. Fenerbahçe'ye taktik anlamda çok katkıları oldu ama ben de onları iyi tanıdığımı düşünüyorum. Yarın tüm gücümüzle kazanmak için uğraşacağız.

Haberin Devamı
YORUM YAZ