MENÜ

Dinamo Kiev ne yapmaya çalışıyor! O polislere teşekkür ettiler!

Dinamo Kiev'den, onlarca Türk taraftarın yaralanıp hastaneye kaldırıldığı olaylara müdahale etmekte yetersiz kalan Ukrayna polisine teşekkür geldi.

Dinamo Kiev ne yapmaya çalışıyor! O polislere teşekkür ettiler!

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Dinamo Kiev-Beşiktaş maçının etkileri devam ediyor. Maç sırasında hakem Craig Thomson'un kötü yönetiminin yanında bir de iki taraftar grubu arasındaki büyük olaylar da akşama damga vurmuştu. Dinamo Kiev ise yaptığı açıklamayla herkesi şoke etti.

Birçok Türk'ün yaralandığı, bir kişinin yoğun bakıma kaldırıldığı olaylar sırasında Ukrayna polisinin yetersiz kalması, hatta Türk taraftarlara karşı sert bir tutum takınması gözlerden kaçmamıştı. Yaralananlar için yardım isteyen bir Türk taraftara, "Siz de gelmeseydiniz" dediği polislerle ilgili açıklama yapan Dinamo Kiev şu kısa metni yayınladı:

"Polis memurlarının iyi bir koordine ve verimli bir çalışma ile hem şehir hem de stat içindeki suçluların, kitlelerin düzenini bozmalarına izin vermemesine teşekkür ediyoruz"

Dinamo Kiev'in bu açıklamaları tepki çekerken, Beşiktaş kulübünden nasıl bir yanıt geleceği ise hala merak konusu...(Sabah)


İşte Beşiktaş,Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri!

Haberin Devamı
YORUM YAZ