MENÜ

Dick Advocaat: Manchester United, Ukrayna'da kaybedecek!

Fenerbahçe'de Jeremain Lens ve Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Feyenoord maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam kritik maç öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Dick Advocaat: Manchester United, Ukrayna'da kaybedecek!

Fenerbahçe'de Jeremain Lens ve Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Feyenoord maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Tecrübeli teknik adam kritik maç öncesi iddialı açıklamalarda bulundu ve Manchester United'ın Zorya deplasmanından galibiyet ile ayrılamayacağını söyledi.

İşte basın toplantısından önemli açıklamalar;

Jeremain Lens:

"Yarın Feyenoord'un tur atlaması için 2 farklı yenmesi lazım. Onların da, bizim de savaşacağımız bir şey var. 2 takım için de çok önemli bir maç olacak. Feyenoord 2 farklı kazanmak isteyecek. Oynayıp oynamayacağım bana bağlı değil sonuçta ama ben hazırım, oynamak istiyorum. Fenerbahçe'de kalitemi gösterebiliyorum. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam ederim."

"Fenerbahçe sezon başında olgun bir oyun içindeydi ama arayış içindeydik aynı zamanda. Şimdi daha iyi durumdayız. Kalitemiz yükseldi, ne istediğimizi daha çok biliyoruz şu anda. Belli bir seviyede oynamam gerekti ki, bir transfer gerçekleşsin. Teknik direktörümüzün de bunu gördüğünü düşünüyorum"

Dick Advocaat:

"Yarınki maçta herhangi bir oyuncuyu sakatlıktan korumak için saklamayacağım. Hâlâ gelişmeliyiz. Benim ne istediğimi daha iyi anlamaya başladılar, daha iyi takım haline geldik. Bazı pozisyonlarda daha iyi olmalıyız. Devam etmeliyiz, çünkü liderden 6, 2. sıradaki takımdan 4 puan gerideyiz"

'Belki bu yüzden yeni hoca aldı'

"Buraya ilk geldiğimizde en büyük problem oyuncuları tanımıyor oluşumuzdu. Zamanla biz onları, onlar da bizi tanıdı. Ne istediğimi daha iyi anlamaya başladılar ve iyi bir takım haline geldik. İlk geldiğimde futbolcular bana fiziksel olarak iyi hissetmediklerini söylediler. Biz de bunun üzerine çalıştık. Belki bu yüzden yeni hoca geldi."


(ÖZET) Feyenoord - Fenerbahçe maç sonucu: 0-1


"Kondisyon yüklemesi çok zamanımızı aldı. Bunun meyvelerini toplamaya başladık. İlk 3 maçın 2'si kendi sahamızda olmasına rağmen, sadece 1 puan almayı başarmıştık. Sonra her maçta iyi sonuç almalıydık. Son dönemde oyunculardan, 'ben bir şeyler hissediyorum şuramda, içeride kalayım" şeklinde şeyler duyuyorum."

'Hakem hakkında konuşmak istemiyorum'

"Dinamo Kiev-Beşiktaş ya da Braga-Fenerbahçe maçının hakemi hakkında konuşmak istemiyorum. Yarın oynayacağımız maç hakkında konuşmak istiyorum."

'Manchester United yenilecek'

"Normal şartlarda 10 puana ulaşan bir takım gruptan çıkmış olur, ama bizim için geçerli değil bu durum. Bence Manchester United Ukrayna'da kaybedecek ve Fenerbahçe ile Feyenoord üst tura çıkacak. Bu mümkün."

"Yarın çok güçlü bir takımla sahaya çıkacağımızı söyleyebilirim. Bazı değişiklikler yapınca pişman olabiliyoruz, bu sebeple yarın çok değişiklik yapmadan güçlü bir takımla sahada olmak istiyoruz."

'Fenerbahçe büyük bir camia'

"Lens'in sakatlığı bizim için iyi olmadı. Umarım bundan sonra bu tarz sakatlıklar yaşamayız. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Futbolu yaşayan bir kulüp. Burada olmak güzel."


Dirk Kuyt: Ne olursa olsun iki farklı kazanmalıyız


Haberin Devamı
YORUM YAZ