MENÜ

Arda Turan faturayı kesti!

Barcelona'nın teknik patronu Luis Enrique, Mönchengladbach maçında 3 gol atıp 1 asist yapan Arda Turan'a övgüler yağdırdı. Takım arkadaşlarının da özel olarak kutladığı Arda, maç sonrası herkesi şaşırtan bir hareket yaptı ve kendisini bekleyen gazetecilerle tek kelime konuşmadan stattan ayrıldı.

Arda Turan faturayı kesti!

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Borussia Mönchengladbach'ı 4-0 yendikleri UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki son maçlarında 3 gol ve 1 asistlik performansıyla adeta "yıldızı parlayan" Arda Turan'dan övgüyle bahsetti.

İspanyol teknik adam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3 gol atıp 1 asist yaparak attıkları 4 golde imzası bulunan Arda ile ilgili soruları yanıtladı.

Arda'nın forvette sol kanatta oynadığında daha çok gol pozisyonuna girdiğini, top kaybetmediğini ve kaleye daha yakınlaştığını vurgulayan Luis Enrique, "İçeride oynadığı zaman da benim hoşuma gidiyor. Her pozisyonda oynayabilir. Arda için memnunum. Bu sezon çok gol atıyor." diye konuştu.

Barcelonalı futbolculardan Denis Suarez ise Arda'nın, Neymar'ın olmadığı sezon başında da bu pozisyonda oynarken aynı performansı gösterdiğini hatırlattı. Arda Turan'ın iyi bir futbolcu olduğunu dile getiren Denis Suarez, "Umarım bu zamanın zevkini çıkarmaya devam eder." dedi.

Öte yandan, müsabakanın ardından İspanyol basın mensuplarının merakla beklediği Arda Turan, hat-trick yaptığı maçın topunu da yanına alıp, gazetecilere konuşmadan stadyumdan ayrıldı. Normalde medya ile arası çok iyi olan Arda, maçlardan sonra gazetecilerin sorularını mutlaka yanıtlardı.

Milli futbolcunun, birkaç gündür kendisi aleyhine, kaynağı olmayan yalan haberler yapan İspanya medyasına kırgın olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ