MENÜ

Van Persie: İşimiz hiç kolay değil

Robin van Persie, eski takımı Feyenoord konusunda uyarılarda bulunarak, “İstanbul’da 1-0 kazanmıştık ama Hollanda’da işler farklı. Karşımızda çok ateşli bir taraftar olacak” ifadelerini kullandı.

Van Persie: İşimiz hiç kolay değil

Hollandalı yıldız, altyapısından yetiştiği Feyenoord’a karşı kariyerinde ilk kez deplasmanda bir maça çıkacak. Bu nedenle son derece heyecanlı olan RvP, aynı zamanda takım arkadaşlarını da alışık olduğu De Kuip’in atmosferi konusunda uyardı.

Kendilerini çok zorlu bir 90 dakikanın beklediğine dikkat çeken tecrübeli forvet, “İstanbul’daki 1-0 galibiyeti unutmamız gerek. Bu kez çok farklı bir mücadele olacak. Feyenoord taraftarları çok ateşli. Takımlarına destekleri bir an olsun bitmiyor. Zaten bu sezon aldıkları iç saha sonuçları da ortada” diye konuştu.

‘Kuyt bizi iyi tanıyor’

Robin van Persie ayrıca Feyenoord Kaptanı Dirk Kuyt’ın kendilerini çok iyi tanıdığını da söyledi. Hollandalı oyuncu, “Daha önceki maçlarda kalitemizi gösterdik, Manchester United’ı güzel bir oyunla yendik. Bir üst tura çıkma konusunda önemli bir avantaja sahibiz. Bizim açımızdan zorlu bir atmosfere sahip olsa da, kendi futbolumuzu ortaya koyup motivasyonumuzu kaybetmezsek, De Kuip’den istediğimiz sonuçla ayrılabiliriz” ifadelerini kullandı.


Aziz Yıldırım, PFDK'ya sevk edildi


Oynamayı çok istiyor

Dick Advocaat, ilerleyen yaşı nedeniyle Robin van Persie’yi mümkün olduğunca haftada 1 kez sahaya sürmek istiyor. RvP de hocasının bu kararına saygı duyuyor. Ancak 33 yaşındaki futbolcu, yarınki mücadelede sahada olmayı çok istiyor.

Van Persie bu isteğini, “Manchester ve Zorya karşısında dinlenmek bana iyi geldi. Ancak bu kez ben de sahada olmak istiyorum” sözleriyle Dick Advocaat’a iletti. Tecrübeli çalıştırıcının bu isteği kabul ederek kritik mücadelede RvP’yi 11’de görevlendirmesi bekleniyor.

Yusuf Dursun


Alman basını: Vitor Pereira, 1860 Münih'le anlaştı


Haberin Devamı
YORUM YAZ