MENÜ

'Trabzonspor ayağa kalkacak'

5 resmi maç sonra Kayseri deplasmanında kazanan Trabzonspor, hayata döndü... Kritik karşılaşma sonrasında teknik direktör Ersun Yanal soyunma odasında öğrencilerine duygusal bir konuşma yaptı. Futbolcularını 3 puan için kutlayan deneyimli hoca, “Size güveniyorum. Bu sadece bir başlangıç. Trabzonspor’u ayağa hep beraber kaldıracağız ve üzdüğümüz herkesi mutlu edeceğiz” ifadelerini kullandı.

'Trabzonspor ayağa kalkacak'

Lig ve Türkiye Kupası’nda sıkıntılı bir süreçten geçen, 5 maçtır kazanamayan Trabzonspor, Kayserispor deplasmanında aldığı galibiyetle adeta hayata döndü. Bu kritik karşılaşma öncesinde kredisi adeta dip yapan teknik direktör Ersun Yanal da, 3 puanın dışında ciddi bir moral kazanmış oldu.

Fırtına’nın hocası, soyunma odasında futbolcularına hem ortaya konan mücadele hem de alınan galibiyet için bir teşekkür konuşması yaptı. Sadece kazanılan puanı değil, ortaya konan futbolu da öven Yanal, “Belki yine gerçek kalitemizin altındaydık ama bu kez kazanmayı başardık. Bazen böyle kötü oynarken de kazanmak gerekiyor. Bu galibiyetin anlamı çok büyük. Fakat devamını getirmek zorundayız. Trabzonspor’u tekrar ayağa kaldıracak olanlar sizlersiniz. Taraftarlarımızı çok üzdük, onların yüzünü güldürmek bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.

Usta: Devamı da gelecek

Başkan Muharrem Usta da uzun bir aradan sonra gelen 3 puandan çok memnundu. Kayserispor önündeki galibiyeti, geç kalınmış bir başarı olarak özetleyen Usta, “Çok daha öncesinde bu galibiyeti, hatta galibiyetleri almamız gerekiyordu. Ancak iyi oynadığımız maçları bile kaybettik. Bunu sadece bir başlangıç olarak kabul edebiliriz. Herkes için zamanlaması çok güzel bir 3 puan aldık. Devamının geleceğinden eminim” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ