MENÜ

Slaven Bilic, Payet'i de kaybediyor

Premier Lig'de küme düşme hattının 1 puan üzerinde yer alan West Ham United, yıldız oyuncusu Dimitri Payet'i de kaybedeceği iddia ediliyor.

Slaven Bilic, Payet'i de kaybediyor

Premier Lig'de zon günler geçiren Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, yıldız oyuncusu Dimitri Payet'i de kaybediyor. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, geçen sezon çok iyi bir performans sergileyen EURO 2016'da da Fransa Milli Takımı ile gösterdiği performans ile yıldızlaşan Dimitri Payet, Arsenal yolunda.

Arsene Wenger: 'Payet kendini ispat etmiştir'

Arsene Wenger, küme düşme hattının bir sıra üzerinde yer alan West Ham United'ın 29 yaşındaki yıldızı Dimitri Payet'e kancayı taktı. Arsene Wenger, Dimitri Payet için, 'Payet bu genç yaşına rağmen kendisini ispat etmistir ve şimdiden Fransa'nın yıldız oyuncularindan biridir' dedi. Arsene Wenger, Payet'i ikna etmek için vatandaşları Giroud ve Koscielny'i kullanmayı düşünüyor.

Zor günler geçiren West Ham United cephesi ise bu transfere çok olumsuz bakmıyor. 2021'e kadar sözleşmesi devam eden Payet için, Arsenal'in ciddi bir bütçe ayırması bekleniyor.

EURO 2016'da dikkatleri üzerine çekti

Geçen sezon 38 maçta forma giyen Dimitri Payet, 12 gol 14 asistlik bir performans gösterdi. EURO 216 Fransa Milli Takım formasıyla 7 maçta 3 gollük performansı ile dikkat çeken Payet, bu sezon West Ham forması ile çıktığı 12 karşılaşmada 1 gol 5 asistle oynadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ