MENÜ

İşte Galatasaray'ın çıkış formülü

4 maçta alınan 3 yenilgi sonrası üst üste 2 galibiyet elde ederek çıkışa geçen Galatasaray, ilk yarıda kalan 3 sınavı da kazanarak zirvede yeniden söz sahibi olmaya hazırlanıyor.

İşte Galatasaray'ın çıkış formülü

Galatasaray'ın çıkış formülü belli oldu. 4 maçta alınan 3 yenilgiyle sarsılan, buna karşın Bursa ve Kasımpaşa galibiyetleriyle toparlanan Galatasaray, ilk yarıyı kayıpsız kapatmanın peşinde.

Kalan 3 haftada Gaziantep ve Alanya ile evinde, Osmanlı ile deplasmanda oynayacak olan Sarı-Kırmızılılar, bu periyottan 9 puan, en kötü ihtimalle de 7 puan çıkararak zirvede yeniden söz sahibi olmanın peşinde.

Bu doğrultuda üst üste toplantılar yapan teknik heyet ve futbolcular, omuz omuza vererek Galatasaray’ı yukarılara taşımayı planlıyor.


Ezeli rekabette ebedi dostluk


Hep birlikte yemek vakti

Takım içindeki birlik ve beraberliği sağlamlaştırmak adına bundan sonra futbolcuların hep birlikte daha fazla yemek yiyeceği öğrenildi. Organizasyonu yapan
isim teknik direktör Riekerink’ten başkası değil. Uzun süredir koltuğu sallantıda olan Hollandalı hoca, üst üste alınacak galibiyetler ve takım içinde yaratılacak pozitif havayla kredisini artırmanın peşinde.

Yöneticiler hocayı uyardı

Sarı-Kırmızılı idareciler, takımda son dönemde baş gösteren disiplinsiz tavırlar nedeniyle teknik direktör Riekerink’i uyardı. Hollandalı hocayla yapılan son görüşmede, “Sana gereken desteği veriyoruz. Artık senin de takım üzerinde ağırlığını hissettirmen lazım. Bir daha kulübün prestijini düşüren bu tür davranışlar görmek istemiyoruz” denilerek Riekerink ikaz edildi.


Maça damga vuran taraftar: Emily Rogawski








Haberin Devamı
YORUM YAZ