MENÜ

Fernando Muslera sırrını açıkladı!

“Adem’in vücut pozisyonundan doğru yeri tahmin ettim” diyen G.Saraylı file bekçisinin sırrı hafta içi antrenörüyle birlikte rakibin son penaltısını kullanan oyuncu için yaptığı hazırlık idi.

Fernando Muslera sırrını açıkladı!

Galatasaray'da yıllarca Taffarel'le çalışan kaleci antrenörü Fadıl Koşutan her hafta rakiplerinin penaltıcısını ve frikikçisini vuruş stilleriyle teknik heyete raporluyor, Muslera'ya ise tek tek gösterip anlatıyor. Bu sayede Uruguaylı kaleci bu zamana kadar önemli penaltılar kurtardı ve 6 sezonluk Galatasaray kariyerinde frikikten sadece bir gol yedi.

Adem Büyük'ün 8.hafta Osmanlıspor'a attığı penaltı golü Kasımpaşa maçından önce Muslera'ya izletildi. Adem Osmanlıspor maçındaki atışın aynısını (sağ ayağıyla kalecinin sağına doğru alt köşeye) Galatasaray'a yaptı ancak rakibini iyi analiz eden Nando doğru köşeyi seçip golü kurtardı.

Penaltılara kalan Süper Kupa'da Beşiktaş'ın 3'te 0 çekmesini sağlayan Uruguaylı eldiven, Fenerbahçe derbisinde de Robin Van Persie'nin penaltısında doğru köşeyi seçmiş ancak top ellerine sıyırıp ağlara gitmişti.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ