MENÜ

Fatih Yılmaz: Belki de hiçbir gerginlik olmayacaktı!

Atiker Konyaspor 2. Başkanı Fatih Yılmaz, Alanyaspor maçından sohra çıkan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

Fatih Yılmaz: Belki de hiçbir gerginlik olmayacaktı!

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında 4 Aralık pazar günü Alanyaspor, Atiker Konyaspor'u konuk etti. Karşılaşma 3-2 Atiker Konyaspor'un üstünlüğü ile son buldu. İki takım taraftarları arasında maç esnasında başlayan olaylar mücadele sonrasında da devam etti. Atiker Konyaspor'un takım otobüsü ile taraftarları taşıyan otobüs taşlı saldırıya uğradı. Otobüsün camları kırıldı ve bazı taraftarlar yaralandı.

Atiker Konyaspor 2'nci Başkanı Fatih Yılmaz, yaşanan bu olayların ardından katıldığı bir televizyon programında, "Şunu net şekilde belirtiyorum. Alanya'ya biletsiz giden tek bir Konyaspor taraftarı yok. Taraftar otobüslerinin, takım otobüslerinin taşlanması üzüntü verici. Tüm bunlara başkanımızın sessiz mi kalması bekleniyordu? Bu usulsüz giriş vardı haberleri Alanya'da yapılan taşlı saldırıları örtbas etmek içindir. Alanya ile hiçbir sorunumuz yok. Kendilerini Konya'da sezonun ikinci yarısında en iyi şekilde ağırlayacağız " diye konuştu.

"BAJİC'İN GOL SEVİNCİ KIRMIZI KART OLACAKSA CRİSTİANO RONALDO'NUN HER MAÇ KIRMIZI GÖRMESİ LAZIM"

Karşılaşmanın 38'inci dakikasında takımının ikinci golünü kaydeden ve sonrasında tribünlere yönelik uygunsuz harekette bulunduğu gerekçesiyle hakem tarafından ikinci sarı karttan sonra kırmızı kartla oyundan çıkarılan Bajic ile ilgili de konuşan Yılmaz, "Bajic ilk golde de aynı şekilde sevindi ama sarı kart gösterilmedi. İkinci golde gol sevinci için foto muhabiri arkadaşımızın yanına gitti. Hiçbir şekilde rakip taraftarı kışkırtmamıştır. Bajic'in gol sevinci kırmızı kart olacaksa Cristiano Ronaldo'nun her maç kırmızı görmesi lazım" şeklinde konuştu.

"ÇAVUŞOĞLU BİZE KOLAYLIK SAĞLASAYDI TARAFTARLAR ARASINDA BELKİ DE HİÇBİR GERGİNLİK OLMAYACAKTI"

Tüm sorumluluğun Alanyaspor Yönetiminde olduğunu kaydeden Fatih Yılmaz: " Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu bizi suçlamış. Bizim tek suçumuz taraftarımızın stada alınması için elimizden geleni yapmak, bununla da gurur duyarız. Çavuşoğlu bize kolaylık sağlasaydı taraftarlar arasında belki de hiçbir gerginlik olmayacaktı. Daha sonra maç oynanırken bizim taraftarlarımızın otobüsleri taşlandı. Kırık camlarla Konya'ya kadar geldiler" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ