MENÜ

Batalla: Beşiktaş maçına kazanmak için çıkacağız

Bursaspor kaptanı Pablo Martin Batalla, cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda oynayacakları Beşiktaş müsabakasına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Batalla: Beşiktaş maçına kazanmak için çıkacağız

Çaykur Rizespor’u 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapatan yeşil beyazlı takımda gözler, cumartesi günü oynanacak Beşiktaş karşılaşmasına çevrilirken kaptan Batalla, rakiplerine saygı duyarak oynayacaklarını belirtirken şunları söyledi;

"Geçen hafta 3 puanı kazanan taraf olarak mutluyuz. Kendimizi pozitif hissediyoruz. Bursaspor forması altında 200 gol sayısına ulaşabilmem, gerçekten çok güzel ve önemli. Ben Bursa’da yaşadığım her şeyi, başıma gelen her şeyi tanrıdan bana sunulmuş bir hediye olarak görüyorum. Gündelik hayatımdan, bu kulübün formasını girmekten zevk alıyorum. Bu sayıya ulaşmak beni şanslı ve özellikli hissettiriyor. Beşiktaş karşılaşması takımımız için olduğu kadar camiamız için de çok önemli. Önemsenen ve merakla beklenen bir karşılaşma. Üç sonuçtan birisi gerçekleşecek. Ama şu sözü verebilirim, takımımızın tamamı üstünde taşıdığı armanın hakkını vererek, rakibe saygı duyarak sahada olacak ve savaşacaktır. Gerisi de gelecektir. Buna inanıyorum."

HARUN: "PENALTI KURTARDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Bu sezon 5'inci penaltıyı kurtaran kaleci Harun Tekin, çok mutlu olduğunu vurgularken şöyle konuştu:

"İnşallah devamı gelir. İlk yarıya iyi başlamadık. Tutuktuk. Çaykur Rizespor’u kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler. İyi savunma yaptılar. Açmakta zorlandık. Golü bulduktan sonra sonra ikinciyi bulup rahatladık. Bizim için kritik bir karşılaşmaydı. Şimdi önümüzde çok önemli bir mücadele var. En iyi şekilde hazırlanıp, en iyi şekilde dönmek istiyoruz. Taraftarımız, bizim için itici güç. İstanbul'da onları orada görmek iyi bir şey. Oradan da iyi skorla dönersek onları da mutlu ederiz. Maçı gol yemeden kapatmak istiyordum. Bunlar futbolun içinde var. 30 saniye sonra golü yedik. Takım olarak mücadele ediyoruz. İlk yarı sonuna doğru tepkiler oldu çok üzüldüm. Maçı 0-0 kazanabildik. Kazandık. Üst sıraları zorluyoruz. Destek olursa iyi sonuçlar olarız."

JORQUERA: "KAZANMAK ÇOK GÜZEL"

Üst sıralarda kalmak istediklerini, bunun için de maçlarını kazanmak zorunda olduklarını dile getiren Jorquera, şöyle dedi:
"Beşiktaş maçları oynamak,ş gerçekten çok güzeldir. Herkes sahada olup oynamak ister. Herkesin merakla beklediği bir maç. Herkesin görmek istediği bir maç. Bizim tek bir parolamız olacak o da 3 puan."

SERCAN YILDIRIM: "3 PUAN TARAFTARA"

Çaykur Rizespor müsabakasını kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını, sahada çok iyi mücadele ettiklerini söyleyen Sercan Yıldırım, şöyle devam etti:
"Üç haftadır puan kayıplarımız vardı. Bunları telafi etmek istiyorduk. İlk yarı ortada geçti. İkinci yarı ileriye yönelik baskılı oynadık. Harun, müthiş kurtarış yaptı. Herkes iyi mücadele etti. Bu 3 puanı, soğuk havada gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza hediye etmek istiyorum. Ben oynadıkça daha iyi oluyorum. Yavaş yavaş formayı kapacağım. Bunun için ekstra çalışmalar yapıyorum. Defansif yönümü gelişmek istiyorum. Bunu yaptığımda formayı alacağımı düşünüyorum."

AZİZ BEHİCH: ÖNEMLİ OLAN 3 PUANDI

Son haftalarda çok puanlar kaybettiklerini, puan tablosuna bakıldığında iyi çıkış yaptıklarının görüldüğünü kaydeden Aziz Behich, şöyle dedi:
"Bizim için 3 puan çok önemliydi. Maçın sonrasına doğru oyun koptu. 2-1 olunca güvenli oynamamız gerekiyordu. Futbolda böyle işler oluyor. Beşiktaş maçı gerçekten zor olacak. Tabiki takım olarak oraya hedefle gidip, inşallah 3 puanı alıp Bursa’ya döneriz."

İSMAİL KONUK:KAZANMAYA GİDECEĞİZ

İlk yarıda maça iyi başlayamadıklarını, Çaykur Rizespor’a 2-3 pozisyon verdiklerini hatırlatan İsmail Konuk ise şunları söyledi:
"İkinci yarı maça daha iyi başladık. Baskı kurduk 2-0 öne geçtik. Sonrasında oyundan düşüp pozisyon verdik. Penaltı verdik. Kalecimiz Harun bizi kurtardı. Harun’un güzel performansı var. Bu da bizim daha güvenli oynamamıza neden oluyor. Beşiktaş maçına hazırlanmalıyız. İstanbul'a kazanmak için gideceğiz."

Cemal EKENTOK / BURSA, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ