MENÜ

Gaziantepspor'da İsmail Kartal gidiyor, İbrahim Üzülmez geliyor

Gaziantepspor'da üst üste alınan 4 mağlubiyetin ardından yapılan yönetim toplantısında teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılmasına karar verildi. Kırmızı-Siyahlılar, zaman geçirmeden İbrahim Üzülmez ile temas kurdu. Kartal ise henüz ayrılık kararını kabul etmiş değil. Bunun sebebi ise yönetimin kendisine getirdiği son teklif...

Gaziantepspor'da İsmail Kartal gidiyor, İbrahim Üzülmez geliyor

Gaziantepspor'da son dakika gelişmesi... Kırmızı-Siyahlı ekipte alınan kötü sonuçların ardından İsmail Kartal dönemi sona eriyor. Yönetim kurulu ile Kartal arasında görüşmeler başladı.

Gaziantepspor yönetimi, zaman geçirmeden hoca arayışına da başladı. Antep cephesi, İbrahim Üzülmez'in kapısını çaldı. Taraflar arasında ilk görüşme gerçekleştirildi.

"Kartal, idmana çıkacak!"

Ancak İsmail Kartal, ayrılık anlaşmasını henüz kabul etmiş değil. Bunun sebebi ise, Kırmızı-Siyahlı idarecilerin tecrübeli teknik adama alacakları için nisan ayına kadar senet vermesi. "Ben zaten 5 aydır para almadan çalışıyorum. Nisan ayına senet verilmesi uygun bir tutum değil" diyen Kartal, yarın sabah takımla idmana çıkma kararı aldı.

Kartal'ın, noter tespiti yapılmaması için idmanda olacağı öğrenildi. Kartal'ın yerine düşünülen ilk isim İbrahim Üzülmez'le temas kuran Gaziantepspor yönetimi ise resmi ayrılığı bekliyor.

Tunç Kayacı

***********************************
İsmail Kartal'dan açıklama!


İsmail Kartal cephesinden de bir açıklama geldi. Teknik adam, istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve görevinin başında olduğunu söyledi. Kartal, bazı internet sitelerinde istifa ettiği yönünde haberlerin yer aldığını belirtti.

Böyle bir gelişmenin olmadığını ifade eden İsmail Kartal, "İstifa ettiğim yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Görevimin başındayım. Yönetim kurulu, yolların ayrılması yönünde bir karar aldıysa bile şu an itibarıyla bana ulaşmış bir bilgi yok." diye konuştu.


Adanaspor, Krunoslav Jurcic'le yollarını ayırdı

Haberin Devamı
YORUM YAZ