MENÜ

Florya'da zirve üstüne zirve!

Önce Riekerink, kaptanlar Selçuk ve Sneijder’le görüşüp ilk yarı değerlendirmesi yaptı, ardından Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek, Holladalı hocayla mini zirve gerçekleştirdi. İddialara göre son 2 galibiyete rağmen yönetim, Riekerink’in performansından memnun değil.

Florya'da zirve üstüne zirve!

Haftayı Kasımpaşa galibiyetiyle kapatan Galatasaray’da ligde elde edilen üst üste 2 zafere rağmen sular durulmuyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dün gerçekleşen idman öncesi, teknik direktör Riekerink’in, takım kaptanları Selçuk İnan ve Sneijder’le özel bir görüşme yaptığı, hatta kısa bir süre sonra bu görüşmeye genç yetenek Bruma’nın da dahil olduğu öğrenildi.

Hollandalı hocanın, ilk yarının kalan bölümünü kayıpsız atlatmak için bu oyunculardan ekstra sorumluluk istediği belirtiliyor. Ancak Florya’daki zirve telaşı bununla bitmedi, daha sonra yönetim kanadından Levent Nazifoğlu ile Mehmet Özbek tesislerin yolunu tuttu ve Riekerink’le bir araya geldi.

İlk etapta transfer görüşmesi gibi görünen bu zirvenin altından ise farklı detaylar çıktı.

Sakho'da son dakika

‘Neden geç kalıyorsun’

İddiaya göre yönetim, Riekerink’in son dönemdeki performansından hiç memnun değil. Takım savunmasının bir türlü düzelmemesi, üstelik hocanın oyuncu değişikliklerinde hep gecikmesi ve kritik anlarda hamleleriyle oyuna müdahale etmemesi, Sarı-Kırmızılı idarecileri bir hayli rahatsız ediyor.

Nazifoğlu ile Özbek’in, Riekerink’e oyuncu değiştirmede neden geç kaldığını sorduğu, bundan sonra daha dikkatli olması gerektiğini ilettiği belirlendi.

Metin Karabaş


Fernando Muslera sırrını açıkladı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ