MENÜ

Euroleague Final-Four İstanbul biletleri tükendi mi?

19-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek Euroleague Final-Four biletleri satışa çıktı. Fenerbahçe'nin Final - Four'a kalmasının ardından taraftarlar, Euroleague Final-Four İstanbul bilet fiyatlarını merak ediyor. İşte detaylar...

Euroleague Final-Four İstanbul biletleri tükendi mi?

2017 Euroleague Final Four'a İstanbul ev sahipliği yapacak. Sezonun en iyi 4 takımı, 19-21 Mayıs tarihleri Sinan Erdem Arena'da şampiyonluk mücadelesi verecek. Fenerbahçe, Final Four'a yükselen ilk ekip oldu. Taraftarlar da Euroleague Final-Four İstanbul bilet fiyatlarını aramaya başladı. Diğer temsilcilerimizin de Final - Four'a yakın olması Final -Final biletlerine olan ilgiyi arttırdı.

Euroleague Final-Four İstanbul bilet fiyatları

12 Aralık'ta Final - Four biletleri satışa çıktı. Biletlerin çok az kalması nedeniyle kalan biletler çok yüksek fiyatlardan satışa sunuluyor. Final - Four için en düşük bilet fiyatı 1.800 TL. En yüksek bilet fiyatı ise 674 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Fenerbahçe'den bilet açıklaması!


"19-21 Mayıs tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın şampiyonluk mücadelesi vereceği 2017 Euroleague Final Four maçları için kulübümüz tarafından 15 Mayıs Pazartesi günü (bugün) satışa çıkarılan ekstra biletler, taraftarlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgiyle beraber saat 15:00 itibariyle tükenmiştir.

Büyük Fenerbahçe taraftarına, göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz."


Fenerbahçe - Real Madrid maç sonucu: 84-75


Fenerbahçe Spor Kulübü

Euroleague Final-Four takımları

Euroleague'de Final - Four'a kalan ilk iki ekip Fenerbahçe ve CSKA Moskova oldu. Final Four'a kalacak diğer ekipler arasındaki mücadele devam ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ