MENÜ

Gökhan Gönül: O haberlerin etkisinde kalmış olabilirler

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Beşiktaş formasıyla Kadıköy'de sahaya çıkan ve eski takımı Fenerbahçe'ye karşı rakip olan Gökhan Gönül kendisine gösterilen tepkiyle ilgili kısa ve öz konuştu.

Gökhan Gönül: O haberlerin etkisinde kalmış olabilirler

Beşiktaş formasıyla 9 sene oynadığı Fenerbahçe karşısında mücadele eden Gökhan Gönül, Sarı Lacivertli taraftarların tepkisine cevap vermedi.

Ntvspor'a konuyla ilgili açıklamalarda bulunan, daha sonra ise tweet atan Gökhan Gönül, Fenerbahçe'den ayrılık sebeplerini sezon başı açıkladığını ancak insanların o dönem basında çıkan yanlış haberlerden etkilenmiş olabileceğini söyledi ve "Eski takım arkadaşlarıyla bir problem yaşamadım. Kimseyle sorunum yok. Ben Fenerbahçe'den ayrılık sebeplerimi sezon başı açıkladım. Daha fazla konuşmak istemiyorum. O dönem basında yanlış haberler çıktı, insanlar onların etkisinde kalmış olabilir. açıklamasını yaptı." yorumunu yaptı.

Hatırlanacağı üzere dün akşamki maçta Fenerbahçeli taraftarlar eski oyuncularına özel üretilmiş sahte para atarak tepki göstermişlerdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ