MENÜ

Niang'tan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi tahmini!

Bugün oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi röportaj veren Mamadou Niang, derbide beklediği sonucun beraberlik olduğunu söyledi.

Niang'tan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi tahmini!

Daha önce hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş forması giyen Mamadou Niang, dev maç öncesi açıklamalarda bulundu. Lig TV'ye konuşan Senegalli forvet, Türkiye'de derbi atmosferi hakkında şunları söyledi:

"Türkiye'de 2 farklı takım formasıyla derbiye çıkma şansı elde etmiş az sayıda oyuncudan biriyim. Türkiye'deki derbilerin en büyük farkı tribünlerdeki atmosfer. Marsilya'da oynarken Veledrome Stadı'ndaki atmosferi hiçbir yerde bulamayacağıma inanıyordum ama Türkiye'ye gelince Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarını görünce inanamadım."

(ÖZET) Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu: 0-0

Niang, Fenerbahçe formasıyla Beşiktaş maçına çıktığınızda ne hissettiniz sorusunda şu şu cevabı verdi:

"Fenerbahçe formasıyla sahaya çıktığım ilk maç Beşiktaş derbisiydi. O maç Fenerbahçe taraftarına kendimi kanıtlamam adına önemli bir fırsattı. İlk golümü o maçta atmıştım. Golden sonra taraftarın coşkusunu görmek çok güzeldi. Öyle ki bütün bir sezon o anı düşünerek motive oldum."

Fenerbahçe, Kadıköy'de 12 yıldır yenilmiyor

Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe'ye attığınız golden sonra ne hissettiniz sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Öncelikle şunu söyleyeyim. Bu iki takımın formasını giymekten dolayı çok onurluyum. Ancak Fenerbahçe ve Marsilya kalbimde ayrı bir yere sahip. İki takımın taraftarları da aynı bence. Oyuncularını çok seviyorlar. Ayrıca Türk insanı da çok sıcakkanlı. Türkler benim için çok değerli."

Derbi tahmini ile ilgili soruda oldukça zorlanan Niang şunları söyledi:

"Tarafsız kalmayı ve beraberlik tahmininde bulunmayı tercih ederim."

Kadıköy’de çArşı çıkarması

Haberin Devamı
YORUM YAZ