MENÜ

İspanyollar faturayı Arda Turan'a kesti

Katalan taraftarlar, Barcelona - Real Madrid (El Clasico) mücadelesinin 1-1 sona ermesini Arda Turan'ın yaptığı faule bağladı. Barcelonalı taraftarlar milli yıldızımızı çok sert eleştirdi.

İspanyollar faturayı Arda Turan'a kesti

Barcelona - Real Madrid (El Clasico) mücadelesine milli yıldızımız Arda Turan'ın 89. dakikada Barcelona ceza sahasına yakın bir noktada yaptığı faul damga vurdu. Arda Turan'ın gereksiz bir faul yaptığı görüşünü savunan Katalan taraftarlar, Arda Turan'ın Barcelona için yetersiz olduğunu ifade etti.

(ÖZET) Barcelona - Real Madrid maç sonucu: 1-1

"Arda, Barcelona için yetersiz bir futbolcu"

78. dakikada oyuna dahil olan Arda'nın 89'da yaptığı faulun ardından Real Madrid'in Ramos ile golü bulması Barcelona taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Katalan taraftarlar beraberliğin faturasını milli oyuncumuza çıkardı. Arda Turan'ın gereksiz bir faul yaptığını söyleyen Barcelonalı taraftarlar:

'Arda Turan, geçen dönemde aynısını yaptı. Arda Turan'ın gereksiz faulü nedeniyle sahamızdan üzgün ayrılıyoruz. Arda, Barcelona için yetersiz bir futbolcu. Sonradan oyuna girebilecek çok daha tecrübeli ve iyi futbolcularımız var. Luis Enrique, Arda Turan'ı oyuna alarak maçın kaderini değiştirdi' dediler. Katalan taraftarlar, Arda Turan'ın takımdan gitmesi için imza toplayacağı iddia ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ