MENÜ

Dick Advocaat: Her şey bizim için iyi olacak

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, golsüz berabere biten Beşiktaş derbisini değerlendirdi. İyi mücadele ettiklerini, rakibe pozisyon vermediklerini belirten Advocaat, "Tüm oyuncularım iyi oynadı. 'Kim ilk 11'deydi, kim değildi' diye konuşmanın mantığı yok. Hakemle ilgili de konuşmayacağım." dedi.

Dick Advocaat: Her şey bizim için iyi olacak

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, golsüz berabere biten Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

"Fenerbahçe için her şey iyi olacak"

İyi bir atmosferde güzel bir maç geçirdiklerini belirten Advocaat, "Adil olmamız lazım. İki takım da iyi mücadele etti. Biz rakibimize pozisyon vermedik. Beşiktaş gibi takımlarla oynadığınız zaman çok fazla pozisyon bulamayabilirsiniz. Yukarıyla olan puan farkını kapatabilmemiz için kazanmamız lazımdı. Rakibimizin ise böyle bir zorunluluğu yoktu. Bu şekilde oynadığımız, savunmada iyi olduğumuz zamanlarda bile gol bulabileceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe için her şey yolunda gidiyor ve gitmeye de devam edecek" dedi.

"Hakemle ilgili konuşmayacağım"

Kadro seçimiyle ve hakemle ilgili konuşmanın gereksiz olduğunu belirten Advocaat, "İlk 11 veya kadro seçimim hakkında konuşmak doğru değil. Tüm oyuncularım iyi mücadele etti. Maçın başında pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Beşiktaş'ın bizi savunmada karşılama durumu vardı. Hakemle ilgili bir şeyler söylemem bekleniyor ancak bunu yapmayacağım. Hakemle ilgili konuşmayacağım." şeklinde konuştu.


Fenerbahçe - Beşiktaş maçında ortalık karıştı


"Emenike, Zorya maçında yoktu"

Lens ve Emenike seçimlerini de yorumlayan Advocaat, Emenike'yi eleştirdi ve "Lens ile ilk 11 konusunu konuştuk. Aslında ben onu kadroya bile almayacaktım. Ama konuştuk ve bana 15 dakika oynayabileceğini söyledi. Emenike ise Zorya gibi önemli bir maçta sahada fazla gözükmedi. Oynamak isteyen başka oyuncularım vardı. Onları kullandım. Emenike'nin tatilde olduğunu duymadım. Annesi rahatsızdı. Onun yanına gitti. Biz oyuncularla ilgili iyi şeyler düşünmeye çalışırrız, ben onun tatilde olduğunu düşünmüyorum. " dedi.

"En büyük problem ilk 3 maç"

Lige iyi başlamadıklarını ancak daha sonra müthiş bir ivme yakaladıklarını belirten tecrübeli teknik direktör, "Herkes işini yapıyor. Bu formu artırdığımız zaman rakibe çok zorluk çıkarttığımızı söyleyebilirim. İlk 3 maçın sonundan bu zamana kadar yaptıkları iş mükemmel. Çünkü 3 maçta 1 puan alabilmiştik. Artık kimlerin Fenerbahçe için iyi işler yapmak istediğini daha net görüyorum. Bu da bir teknik direktörün işini çok kolaylaştıran bir durum." yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ