MENÜ

6 yıl aradan sonra ilk kez!

Hüseyin Göçek yönettiği ilk Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde 3 kırmızı kart, 1 kez de penaltı kararı vermişti. 88. dakikada Ernst’i atan Göçek, 90’da da Fenerbahçe’den Wederson ile Beşiktaş’tan İbrahim Toraman’a kırmızı kartını çıkartmıştı. Tecrübeli hakem 6 yıl sonra kariyerinde ikinci kez Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi yönetti.

6 yıl aradan sonra ilk kez!

Hüseyin Göçek yönettiği ilk Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde 3 kırmızı kart, 1 kez de penaltı kararı vermişti.

88. dakikada Ernst’i atan Göçek, 90’da da Fenerbahçe’den Wederson ile Beşiktaş’tan İbrahim Toraman’a kırmızı kartını çıkartmıştı.

Beşiktaş’ta kazanılan penaltıyı Bobo, kaçırmıştı. Tecrübeli hakem 6 yıl sonra kariyerinde ikinci kez Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi yönetti.

Göçek’le yine gülmedi

Beşiktaş, Hüseyin Göçek ile 4. derbi maçını oynadı. Siyah-Beyazlılar, tecrübeli hakemle çıktığı dev maçların hiçbirini kazanamadı. Fenerbahçe’ye 2010’da 1-0, Galatasaray’a evinde 2-0, deplasmanda da aynı skorla 2-0 yenilen Siyah-Beyazlılar, dün de Kadıköy’de zirve yolundaki rakibiyle berabere kalarak bu şanssızlığını kıramadı.

10 maçta 34 sarı

Hüseyin Göçek, dün gece derbide bu sezonki 10. maçına çıktı. Kadıköy’deki derbiye kadar 29 kez sarı kartına, bir kez de kırmızı kartına başvuran Göçek, dün de 5 kez oyunculara sarı kart gösterdi. Böylelikle bu sezon gösterdiği sarı kart sayısını 34’e çıkaran Göçek, geride kalan 13 maçın 10’unda görev yapmış oldu.

42 kez faul çaldı

Derbide en çok göze batan konu sık sık oyununun durması oldu. Maçı hakemi Hüseyin Göçek, tam 42 kez faul gerekçesiyle düdüğünü ağzına götürdü. Maç sonunda ortaya çıkan istatistikte her iki takımın fa faul sayıları eşitti. Bu sezonun en fazla faul düdüğü çalınan maçlarından biri oldu.







Haberin Devamı
YORUM YAZ