MENÜ

Riekerink'ten sert çıkış: Papağan gibi aynı soruları sormayın

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Kasımpaşa maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hollandalı teknik adam, Kasımpaşa maçından ümitli olduklarını söylerken Kolbeinn Sigthórsson'un sahalara ne zaman döneceği konusunda tarih veremeyeceğini belirtti.

Riekerink'ten sert çıkış: Papağan gibi aynı soruları sormayın

Süper Lig'de hafta sonu Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da, teknik direktör Jan Olde Riekerink, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Riekerink'in açıklamaları şöyle:

Son 7 sezona bakıldığında bir tek Hamza Hoca yönetimindeki puan seviyesinin gerisindeyiz. Tablo o kadar da kötü değil. Başakşehir ve Bursaspor maçında oyunu domine ettiğimizi düşünüyorum. Bursaspor maçı skora yansıdı. Her hafta %100 performans göstermemiz beklenmemeli. Takım içindeki havadan memnunum. Kasımpaşa maçından ümitliyim.

'Derbide beraberlik isterim'

Hafta sonundaki derbiden beraberlik tercih ederim. Başakşehir'le aramızda 7 puan var ama lig uzun maraton. Takımıma güvenim sonsuz. Bu puan kaybını kapatabileceğimizi düşünüyorum.

Top tutma yüzdemiz çok fazla. Ancak bazı yorumlara açıklık getirmek istiyorum. Rakip sahada pas yapma oranımıza bakarsak, diğer rakiplere göre daha yüksek. Yalnızca kendi sahamızda paslaştığımız eleştirilere, gelecek hafta detaylı istatistiklerle cevap vereceğim.

(ÖZET) Kasımpaşa - Galatasaray maç sonucu: 1-2

'Aynı soruları sormayın'

Disiplin ve cezalar hakkında sorulan soru üzerine Jan Olde Riekerink: ''Papağan gibi aynı soruları sormayın lütfen...

Yapılan orta sayısını artırmamız gerekiyor. Bu konularda çalışma yapıyoruz. Hangi forvetle oynadığınız da çok önemli. Bu haftalar transferlerle ilgili konuşmalar yaptığımız haftalar. Detaylarla ilgili bilgi vermek istemiyorum. Elimdeki kadrodan memnunum, ancak bize bir şeyler katabileceğini düşündüğümüz oyuncular olursa transfer edebiliriz.

Şenol Güneş'ten Robben'e veto

'Sigthórsson ne zaman döner bilmiyorum'

Tolga Ciğerci'nin sakatlığı devam ediyor. Takımla birlikte çalışmalara yarın başlayabilir. Kolbeinn'in sakatlığı üzücü. Şu ana kadar tam olarak düzelmedi. Sağlık ekibi elinden gelen her şeyi yaptı. Ancak sakatlığın tam sebebini bulamadık. Biz de beklemedeyiz, zaman veremiyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ