MENÜ

Riekerink'ten Galatasaray'a 500 bin TL zarar!

Sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan Galatasaray, 20 bin dolarlık ödüle hak kazandı. Tek bir genç isme şans vermeyen Riekerink’in sahaya sürdüğü ilk 11 ve sonradan oyuna giren futbolcuların kulübe faturası 136 bin Euro (500 bin TL) oldu.

Riekerink'ten Galatasaray'a 500 bin TL zarar!

Ezeli rakiplerinin aksine bir tane genç oyuncuyu kadroya almadı, Ziraat Türkiye Kupası’nda Elazığspor maçının 90 dakikasının Galatasaray'a faturası 136 bin Euro oldu...

Beşiktaş, Darıca karşısında alt yapıdan 5, Fenerbahçe ise dört oyuncusuna Gençlerbirliği önünde şans verirken G.Saray’a genç yetenekleri keşfetmesi için gelen, ardından A Takım hocası yapılan Riekerink’in takımında bu rakam sıfır oldu...

Sinan Gümüş’e sert uyarı

TRİBÜNDE 3 BİN 62 KİŞİ VARDI

Riekerink’in, 1-1 biten Elazığspor maçı sonrasında en çok eleştiri aldığı konu da buydu. A Takım kadrosunda yer alan Gökay Güney, Birhan Vatansever, Berk İsmail Ünsal ile bu sezon hiç süre almayan Salih Dursun kadroya dahi giremedi.

Hollandalı hocanın, Elazığspor maçına as ve ligde görev verdiği futbolcular ile çıkması sarı kırmızılı kulübe de önemli bir gider kalemi oluşturdu. Elazığspor karşılaşmasında gelir kalemleri zaten sınıfta kaldı. Tribünlerde sadece 3 bin 62 kişi vardı. Sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan Galatasaray TFF'den sadece 20 bin dolarlık bir ödül rakamına hak kazandı. Jan Olde Riekerink’in sahaya sürdüğü futbolcuların da 90 dakikalık faturası 136 bin Euro oldu.

Öncelik yine Chedjou’da!

ELAZIĞ MAÇINDA KİM NE KADAR PRİM ALDI?

CENK: 10 bin

CHEDJOU: 10 bin

CAROLE: 15 bin

SELÇUK: 25 bin

SEMİH: 15 bin

CAVANDA: -

SİNAN: 6 bin

YASİN: 10 bin

EREN: -

HAMİT: 25 bin

JOSUE:-

PODOLSKİ: 10 bin

BRUMA: 10 bin

DE JONG: -

TOPLAM: 136 BİN

SEYİRCİ: 3 bin 62

GELİR: 20 bin dolar

Not: Prim miktarları Euro’dur.

‘Wesley sadece şaka yapmıştı!’

EZELİ RAKİPLERİ KUPADA “ALT YAPI” DEDİ

GALATASARAY, Elazığspor karşısında A takım kadrosundaki futbolcularıyla mücadele ederken ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ise altyapı oyuncularının da yer aldığı kadrolarla kupa maçlarında sahada yer aldı. Fenerbahçe, Gençlerbirliği’ne 2-1 yenildiği mücadelede 4, Beşiktaş da deplasmanda 2-1 kazandığı Darıca Gençlerbirliği karşısında 5 altyapı oyuncusuyla boy gösterirken, Galatasaray’da bir genç isim bile yer almadı.

F.BAHÇE’NİN ŞANS VERDİĞİ GENÇ İSİMLER

- Yiğithan Güveli

- Caner Koca

- Ramazan Civelek

- Abdurrahman Canlı

BEŞİKTAŞ’IN ŞANS VERDİĞİ GENÇ İSİMLER

- Fatih Aksoy

- Muhammed Enes Durmuş

- Sedat Şahintürk

- Eslem Öztürk

- Hamza Küçükköylü

Kaynak: Hürriyet


Türkiye'nin en iyi kalecisi kim? Muslera, Volkan Demirel...

Haberin Devamı
YORUM YAZ