MENÜ

Mesut Özil'den transfer açıklaması

Arsenal'in yıldızı Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, Real Madrid geçmişi ile ilgili Marca'ya konuştu.

Mesut Özil'den transfer açıklaması

Mesut Özil, eski takımı Real Madrid hakkında samimi konuştu. İşte yıldız futbolcunun transfere yeşil ışık yakan açıklamaları:

Real Madrid'den ayrıldıktan sonra hayatında çok şey değişti mi?

Aslında ben değişmedim. Her zaman olduğum gibi biri olmaya çalışıyorum. Arsenal'de olmaktan çok memnunum. Burada oynamaya başlamadan önceki aynı kişiyim. Her takım başka bir kademe. Tabiki Madrid'deki dönemimi unutamam. Orada muhteşem anılarla 3 yıl geçirdim.

(ÖZET) Barcelona - Real Madrid maç sonucu: 1-1

Geriye dönüp baktığında Real Madrid için ne söyleyebilirsin? Oradaki gelişimin ve geçirdiğin zaman nasıldı?

Gelişimime katkısı oldu. Biliyorsunuz Madrid çok büyük bir kulüp. Orada büyük futbolcularla birlikte oynadım ve hala süren dostluklarım var...Real Madrid fanları çok sadık ve şefkatli. Beni hala cesaretlendirirler. Birçok Madrid fanı bana hala mesaj atıp takıma dönmemi istediğini söylüyor.

Dönmeni isteyen taraftarlara verdiğin cevap ne?

Onlara gülümsüyorum ve teşekkür ediyorum. Gülümsüyorum çünkü bu çok nazikler. Real Madrid fanları kulübe ilk geldiğimden bu yana çok destekleyici ve sahiplenici oldu. Şimdiyse başka bir takımın formasını giyiyorum ve hala beni desteklemeye ve şans dilemeye devam ediyorlar. Onlara bunun için teşekkür ederim.

(ÖZET) Manchester City 1-3 Chelsea

Mesut'un Real Madrid'e geri dönme olasılığı nedir?

Arsenal gibi büyük bir kulübün futbolcusu olduğum için çok mutluyum. Takımımın inanılmaz bir taraftarı var ve beni cesaretlendiriyorlar. Şu an için Londra'da çok mutluyum ama futbol konusunda ne olacağını asla bilemiyorsunuz... Neler olacağını bekleyip göreceğiz.

Her zaman Zidane'ın hayranı olduğunu söyledin. Ondan neler öğrendin?

Evet Zidane hep benim idolümdü. Küçükken hep onun maçlarını izler ve büyüyünce onun gibi olmayı isterdim. Onunla aynı pozisyonda oynuyor olmak bana çok şey kattı. İyi bir örnek. Onunla ilk kez Madrid'de tanıştığımda çok gergindim. Kendimi sakinleştirdikten sonra bana güven verdi ve iyi bir ilişkimiz oldu.

Şimdiyse idolün Real Madrid'in başına geçti. Onu teknik direktör olarak nasıl görüyorsun?

Bence gerçekten iyi bir teknik adam. İlk sezonunda Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Bundan daha büyük bir başarı yok. Onun adına çok mutluyum çünkü o harika biri ve ben Zidane'ın potansiyeline çok inanmışımdır. Ona herşeyin en iyisini diliyorum.

El Classico hakkında neler söyleyebilirsin?

Herkes bu karşılaşmayı izlemek ister çünkü futbol dünyasının en büyük maçı. İki takımada başarılar diliyorum ama tabiki kalbim, eski takım arkadaşlarımla ve Madrid'le.

Kendini hala 'Madritista' hissediyor musun?

Maçlarını izlerken Real'in kazanmasını istiyorum. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde. Kaybettiklerinde de ufakta olsa üzülüyorum.

Madrid'le ilgili her sorumda gülümsüyorsun...

Hep gülümserim. Ben mutlu bir adamım. Ama önceden de söylediğim gibi orada çok güzel anılarım oldu.

Gerçeği söyle Madrid'i özlüyor musun?

(Gülerek) Orda geçirdiğim zamanı özlüyorum. Orası hep güneşli. Şehirle, kulüple ve insanlarla geçirdiğim anılar güzeldi. Bazen durup düşünüp eski anıları tekrardan yaşamak güzel olabiliyor ancak şu an Arsenal'de mutluyum. Geleceğin neler getireceğini bilemeyiz.

Real'den ayrıldığın için pişman mısın? Ayrılman Sence bir hatamıydı?

Ben hata yapmam. İngiltere'de bu fırsatı yakalayabildiğim için çok mutluyum. Beni ve futbol hayatımı geliştirdi. Arsenal gibi büyük bir kulüpte de oynadığım için çok mutluyum.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ