MENÜ

Samandıra'ya çıkarma!

Sarı-Lacivertli taraftarlar, yarın oynanacak kritik Beşiktaş derbisi öncesi takıma moral ve destek vermek için bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne gidecek. Ayrıca Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de futbolcularla bir araya gelip, yemek yiyecek.

Samandıra'ya çıkarma!

Fenerbahçe için ligdeki şampiyonluk iddiasını net bir şekilde ortaya koymak adına yarın oynanacak Beşiktaş maçı büyük önem taşıyor. Şu anda 2 ekip arasında 4 puanlık bir fark var. Ayrıca Siyah-Beyazlılar, Başakşehir ile birlikte ligin yenilgisiz 2 takımından biri konumunda.

Sarı-Lacivertliler, Kadıköy’de hem bu unvana son vermek hem de zirveye daha da yaklaşmak için sahaya çıkacak. Taraftarlar da bu kritik mücadelede üzerlerine düşeni yapmak için harekete geçti. Sarı-Lacivertli futbolseverler, bugünkü antrenmanda Samandıra Tesisleri’ne çıkarma yapacak. Taraftarlar, tezahüratlarla oyunculara moral verecek.

Başkandan motivasyon konuşması

Takıma tek destek 12. adamdan gelmeyecek. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de bugün tesislere giderek futbolcularla bir araya gelecekleri öğrenildi. Yıldırım’ın burada bir motivasyon konuşması yapması, ardından da yöneticilerle takımın birlikte yemek yemesi bekleniyor.

(ÖZET) Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu: 0-0


Jose Sosa'nın menajerinden transfer açıklaması!


Haberin Devamı
YORUM YAZ