MENÜ

Riekerink'in iki yüzü

Ziraat Türkiye Kupası’nda grup aşamasına 1-1’lik Elazığspor maçıyla başlayan Galatasaray’da, yedek oyuncuların performansı Riekerink’i hiç memnun etmedi.

Riekerink'in iki yüzü

Hollandalı hoca basın toplantısında oyuncularını koruma yoluna giderken, soyunma odasında ise açtı ağzını yumdu gözünü...

Karşılaşmanın ardından gazetecilerin sorularına, “İlk yarıda istediğimiz futbolu oynadık. 26. dakikadan itibaren pozisyonlara da girdik. İkinci yarının henüz başlarında Yasin’in Podolski’ye verdiği bir pas vardı ve önemli bir gol fırsatıydı. Sonrasında ilk yarıdaki performansı ikinci yarıya taşıyamamak olumsuz bir durum” cevabını veren 53 yaşındaki çalıştırıcı, öğrencileriyle birebir kaldıktan sonra şu ifadeleri kullandı:


Türkiye'nin en iyi kalecisi kim? Muslera, Volkan Demirel...


‘Böyle konuşmamıştık’

“Bugün sahada gösterdiğiniz performans tam anlamıyla rezaletti. Sizinle maçtan önce böyle konuşmadık. Beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattınız. Sahadaki isteksizlik, umursamaz oyun anlayışı Galatasaray formasına hiç yakışmıyor. Sanırım bazı şeyleri tekrar gözden geçirmem gerekiyor. Bu anlayışla kesinlikle şampiyonlukta iddiamızı ortaya koyamayız.”

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ