MENÜ

Paul Georges Ntep kimdir? Beşiktaş onu istiyor!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın Fransa'da izlediği Paul Georges Ntep Rennes formasıyla yaptığı asistlerle dikkat çekiyor. Paul Georges Ntep kimdir, yaşı kaç, hangi mevkide oynuyor. İşte kariyeri ile ilgili tüm detaylar...

Paul Georges Ntep kimdir? Beşiktaş onu istiyor!

Fransız ekibi Rennes ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek Paul Georges Ntep'in Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia ediliyor. Bu sezon Fransa Lig 1'de yaptığı 5 asistle dikkat çeken 24 yaşındaki kanat oyuncusu Paul Georges Ntep'in kariyerinden satırbaşları...

Paul Georges Ntep kimdir?

Kamerunlu asıllı Fransız futbolcu 24 yaşında ve 1.80 boyunda. İlk kez Fransa'da Auxerre forması giyen kanat oyuncusu 2 sezon boyunca takımıyla 52 maçta attığı 22 golle dikkatleri üzerine çekti. Ntep bu performansının ardından 5 milyon euro bedelle Rennes'e transfer oldu.

3.5 sezondur Rennes forması giyen Paul Georges Ntep'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sezon 5 asist yapan Kamerunlu futbolcu oynadığı süre boyunca 16 gol atmayı başardı.

Beşiktaş'ta transfer atağı| Benjamin Moukandjo kimdir?


Fikret Orman'dan transfer harekatı: Moukandjo ve Ntep...

Sırasıyla Fransa U18, U19, U20 ve U21 formaları giyen giyen Paul Georges Ntep 2 kez de hazırlık maçlarında Fransa Milli Takım forması giydi.

Piyasa değeri 10 milyon euro'yu bulan ve sağ ayağını kullanan Ntep'in asıl mevkisi sol kanat ancak sağ kanat ve orta sahada da görev yapabiliyor. Rennes takımının en değerli oyuncusu konumunda bulunan genç futbolcu bu sezon gol atamasada Fransa Lig 1'de 5 asist yapmayı başardı.

Paul Georges Ntep kimdir Beşiktaş onu istiyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ