MENÜ

‘Mücadeleyi bırakmayacağız'

Aziz Yıldırım dergideki yazısında, FETÖ/PDY’ye karşı canı pahasına mücadele eden büyük Fenerbahçe taraftarının, mücadelesini bundan sonra da aynı kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.

‘Mücadeleyi bırakmayacağız'

“Geride bıraktığımız ayın bizim için kuşkusuz en sevindirici haberi, Fenerbahçe Üniversitesi’nin kuruluşuna ilişkin yasanın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda kabul edilmiş olmasıdır. Fenerbahçelilik geleneğini akademik hayata taşıyacak olan Fenerbahçe Üniversitesi; fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirecektir.”

3 Temmuz Akademisi

“Türkiye ve onun en büyük kenti İstanbul, hızla büyümekte, sınırlarını zorlamaktadır. Fenerbahçe’nin de bu gelişime ayak uydurması bir zorunluluktur. Fenerbahçe’nin tüm birimlerini Gebze’de büyük bir arazide toplama fikrinin temelinde de bu düşünce yatmaktadır. ‘3 Temmuz Fenerbahçe Akademisi ve Tesisleri’ gelecek 5-10 yıl içinde Gebze’de yükselecektir. Tesislere ‘3 Temmuz’ adını vermemizin nedeni de; bu tarihin kulübümüz için en önemli kırılma anlarından biri olması, Fenerbahçe’nin büyüklüğünün dost, düşman herkese kesin bir dille anlatıldığı tarih olmasıdır.”

Trabzon’un CAS’ta süren davası

“Ne acıdır ki; ülkemizde FETÖ/PDY gerçeği ile yüzleşip, Fenerbahçe’ye kumpas kurulduğunu kabul edenler hâlâ FETÖ/PDY’nin mensupları tarafından hazırlanan polis fezlekesinden medet ummakta, uluslararası mahkemelerde siyasetin futbola müdahale ettiği şeklinde iddialarla devletlerini suçlayabilmekte, ulusal futbol federasyonunun milli müsabakalardan men edilmesini talep edebilmektedir. Bilinmelidir ki; FETÖ/PDY’ye karşı canı pahasına mücadele eden büyük Fenerbahçe taraftarı, bu saatten sonra asla bu mücadeleyi bırakmayacak ve sonuna kadar bu mücadeleyi aynı kararlılıkla sürdürecektir.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ