MENÜ

Jose Sosa'nın menajerinden transfer açıklaması!

Jose Sosa'nın menajeri Fabio Bilardo, Fenerbahçe ve Beşiktaş iddialarına noktayı koydu: Sosa Milan'da mutlu, hiçbir yere gitmeyecek.

Jose Sosa'nın menajerinden transfer açıklaması!

Devre arasında Milan'dan ayrılıp yeniden Türkiye'ye döneceği iddia edilen Jose Sosa'yla ilgili, oyuncunun menajeri Fabio Bilardo net ve kesin konuştu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncuyu transfer edeceğine dair haberleri basın aracılığıyla duyduklarını belirten menajer Bilardo, ''Açık konuşacağım. Hiç kimseyle konuşmadım. Jose (Sosa) yaptığı seçimden ve Milan'da olmaktan ötürü mutlu. Yalnızca değerini kanıtlaması için zamanının gelmesini bekliyor'' diye konuştu.

Erdal Tosun'un cenaze töreni yapıldı

'Milan'da mutlu'

Sosa'nın, Milano'da kurduğu yaşamdan çok memnu olduğunu dile getiren Bilardo, ''Türkiye ve Ukrayna'daki dönemlerin ardından Milano'daki hayat olumlu anlamda onu ve ailesini etkiledi. Tekrar etmek gerekirse, o Milan'da mutlu'' dedi.

Uzun süren transfer görüşmeleri sonrası Milan'a transfer olan Sosa'nın daha fazla forma şansı bulması gerektiğini vurgulayan Bilardo, ''Teknik direktör Montella ile ilişkilerimiz iyi. Oynamak için şansının gelmesini bekliyoruz. Antrenmanlarda oldukça sıkı çalışıyor'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ