MENÜ

Fenerbahçe - Real Madrid canlı yayını rekoru kırdı

Euroleague yönetimi, Fenerbahçe - Real Madrid maçının tam 201 ülke ve bölgede canlı olarak yayınlanacağını ve bu rakamın dünya rekoru olacağını duyurmuştu.

Fenerbahçe - Real Madrid canlı yayını rekoru kırdı

Fenerbahçe - Real Madrid maçı ile bir dünya rekoru kırılacak. Eurolague yönetimi resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak Ülker Arena'da oynan Fenerbahçe - Real Madrid maçının tam 201 ülke ve bölgeden canlı olarak yayınlandığını duyurdu. Açıklamada Fenerbahçe - Real Madrid maçının 201 farklı coğrafyada yayınlanan ilk Euroleague maçı olduğuna vurgu yapılarak, rekorun geliştirildiği ifade edildi.

Daha önceki rekor iki İspanyol devi, Barcelona ve Real Madrid arasında oynanan maçta kırılmıştı. Potadaki El Clasico'nun o dönem 200 farklı ülke ve bölgede naklen canlı olarak yayınlandığı kaydedildi.

Bilindiği üzere Fenerbahçe ile Real Madrid Final-Four adayları arasında üst sıralarda yer alıyor. İki ekip geçtiğimiz sezon son 8'de eşleşmiş ve Fenerbahçe, seriyi 3-0 geçerek Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen Final-Four organizasyonunda yer almaya hak kazanmıştı.

Real Madrid-Fenerbahçe maç sonucu: 61-56

Fenerbahçe - Real Madrid canlı yayını rekoru kırdı




Haberin Devamı
YORUM YAZ