MENÜ

Cenk Tosun, siftah peşinde

Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında 3 Aralık Cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmada siyah-beyazlı futbolcu Cenk Tosun, bir ilki yaşamayı hedefleyecek.

Cenk Tosun, siftah peşinde

Süper Lig kariyerine 2010-2011’de Gaziantepspor’a transfer olarak başlayan Cenk, 7. sezonunu yaşadığı ligde Fenerbahçe’ye şu ana dek gol atmayı başaramadı.

Gaziantepspor formasıyla ilk sezonunda Fenerbahçe’ye karşı bir kez görev alan Cenk Tosun, diğer 3 sezonda ikişer kez şans bulmasına rağmen gol sevinci yaşayamadı.

2014-2015’te Beşiktaş’a transfer olarak Süper Lig’deki kariyerini sürdüren Cenk, ilk sezonunda Fenerbahçe maçlarında şans bulamadı. Siyah-beyazlı formayla ilk Fenerbahçe derbilerine geçen sezon çıkan Cenk, yine fileleri havalandıramadı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in 3 Aralık Cumartesi günkü maçta görev vermesi beklenen siyah-beyazlı oyuncu, gol bularak Fenerbahçe karşısında ilk sevincini yaşamak istiyor.

Süper Lig Asya kıtasına bedel

Galatasaray’a iki golü var

Cenk Tosun, ligde Galatasaray filelerini 2 kez havalandırdı. Cenk Tosun, Gaziantepspor formasıyla 7 karşılaşmada sarı-kırmızılı takıma bir gol attı. 2011-2012 sezonunda sarı-kırmızılı ekibin filelerini havalandıran siyah-beyazlı oyuncu, Beşiktaş’taki kariyerinde şu ana dek Galatasaray ile oynanan 4 derbi maçında görev aldı. Cenk, siyah-beyazlı takımın bu sezon sahasında Galatasaray ile yaptığı ve 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada attığı golle bir puanda katkı yaptı.

"Bu bir hakaret!"

Takımının en golcü oyuncusu

Cenk Tosun, bu sezon Süper Lig’de attığı 7 golle hücumda takımının en etkili ismi oldu.

Teknik direktör Şenol Güneş’in zaman zaman Vincent Aboubakar ile forvette yan yana görev verdiği Cenk, bazı karşılaşmalarda ise kanatta oynadı. Aytemiz Alanyaspor karşısında iki kez gol sevinci yaşayan siyah-beyazlı futbolcu, Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Adanaspor maçlarında rakip fileleri havalandırdı.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisi kadrosu şekillendi

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ