MENÜ

Cavcav'dan telefonla galibiyet tebriği

Solunum yetmezliği tedavisine evinde devam edilen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe galibiyeti sonrası telefonla teknik ekip ve futbolcuları kutladı.

Cavcav'dan telefonla galibiyet tebriği

İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada solunum yetmezliği nedeniyle yattığı hastaneden çıktığını ve tedavisine evinde devam edildiğini belirterek, kırmızı-siyahlı ekibin Fenerbahçe’yi Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşmayı tribünden izleyemediğini ifade etti.

Sağlık durumunun iyiye gittiği bilgisini veren Cavcav, tedavi gördüğü süreçte alınan Fenerbahçe galibiyetinin kendisine ayrıca moral verdiğini söyledi. Gençlerbirliği’nin Türkiye Kupası’nı 2 kez kazandığını hatırlatan Cavcav, "Daha öncesinde iki kez kazandığımız kupaya bu sezon da fazlasıyla önem veriyoruz." dedi.

Fenerbahçe gibi bir takıma karşı uzun zaman sonra deplasmanda galip gelmenin kendisini mutlu ettiğini vurgulayan Cavcav, "Beşiktaş maçı düşünülerek genç, şans bulamayan sarı-lacivertli oyunculara forma verilmesi fark etmez. Sonuçta Fenerbahçe’nin her oyuncusu önemlidir." ifadelerini kullandı.

"Her maç üzerine koyarak giden bir takımımız var"

Galibiyetin ardından teknik ekip ve futbolcuları aradığını aktaran Cavcav, "Uzun zamandır kazanamadığımız bir deplasmandan galip gelerek, camiamıza güzel bir hediye verdiklerini söyledim." şeklinde konuştu. Kırmızı-siyahlı takımın yeni teknik direktörü Ümit Özat ile daha da başarılı olacağına inandığını dile getiren Cavcav, şunları kaydetti: "Kulübümüzde futbola başlayıp teknik direktör olarak yeniden takıma dönen yeni hocamız Ümit Özat ile daha iyi bir Gençlerbirliği izleyeceğimize inanıyorum. Her maç üzerine koyarak giden bir takımımız var. Kupada da daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Bu galibiyet, sadece güzel bir başlangıçtı, devamı muhakkak gelecektir."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ