MENÜ

İsmail Köybaşı derbide yok!

Fenerbahçe'nin bu sezon Beşiktaş'tan transfer ettiği İsmail Köybaşı, Gençlerbirliği ile oynanan kupa maçının 10. dakikasında kırmızı kart gördü. Deneyimli oyuncu hafta sonunda derbide forma giyemeyecek.

İsmail Köybaşı derbide yok!

Fenerbahçe'nin savunma oyuncularından İsmail Köybaşı, Gençlerbirliği maçının 10. dakikasında Serdar Gürler'i düşürerek kırmızı kart gördü.

Son adam konumundaki rakibini omuzundan çeken İsmail, hakem Halil Umut Meler tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Yıldız futbolcu bir maç ceza alacağı için cumartesi günü Beşiktaş ile oynanacak derbi mücadelesinde forma giyme şansını yitirdi.

İsmail, sezon başında sözleşmesi sona eren Beşiktaş ile yeni kontrat konusunda uzlaşma sağlayamamıştı. Fenerbahçe'nin teklifi sonrası solak yıldız, ezeli rakibe transfer olmuş ve 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Sadece Gökhan Gönül

Hatırlanacağı üzere Gökhan Gönül de Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olmuş; İnter'e transfer olan Caner Erkin ise Kara Kartal tarafından kiralanmıştı. İsmail cezası, Caner ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Bu şartlar altında eski takımına karşı derbide görev yapma ihtimali olan tek oyuncu Gökhan Gönül.

ÖZET- Fenerbahçe-Gençlerbirliği maç sonucu: 1-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ