MENÜ

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi flaş gelişme

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın en önemli maçında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin saati 19.00 olarak kaldı ve bu karar iki kulübe de bildirildi.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi flaş gelişme

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın en önemli maçında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin saati 19.00 olarak kaldı ve bu karar Türkiye Futbol Federasyonu tarafından iki kulübe de bildirildi.

Hatırlanacağı üzere Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV, 3 Aralık Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin, İspanya La Liga'da oynanacak Barcelona - Real Madrid maçıyla (El Classico) saat olarak çakışması üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi başvuru yapmış, mücadelenin 20.00'de başlatılmasını talep etmişti. Öneri Fenerbahçe cehhesinden kabul görmüş, Beşiktaş tarafı ise farklı bir talepte bulunmuştu.

Beşiktaş '17.00' demişti

Siyah-Beyazlılar hafta içerisinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Dinamo Kiev maçını hatırlatarak, mücadelenin 17.00'de oynanmasını istemişti. TFF, Fenerbahçe'nin ve yayıncı kuruluşun da görüşünü aldıktan sonra bu öneriye sıcak bakmadı. Böylece mücadelenin daha önce olduğu gibi 19.00'da oynanmasında karar kılındı.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi için kaç bilet satıldı?

Haberin Devamı
YORUM YAZ