MENÜ

Doktorlar uçak kazasından kurtulanlarla ilgili acı konuştu

Brezilya ekibi Chapeconse takımının da içinde yer aldığı uçak kazasından şu ana kadar 6 kişinin kurtulduğu duyuruldu. Peki o isimlerin sağlık durumları nasıl? Doktorlar iyi haberler vermedi.

Doktorlar uçak kazasından kurtulanlarla ilgili acı konuştu

Kolombiya'da Chapecoense takımını taşıyan uçağın düşmesi sonrası şu ana kadar kurtarılan 6 kişi için doktorlardan kötü haber geldi.

Alan Rushel: Sağlık durumu en ciddi olan kişi Alan Ruschel. Omurgasında çatlak var.

Neto: En son kurtarılan isim oldu. Chapecoense'nin defans oyuncusu. Tam adı Helio Harmite Zampier. En son kurtarılan isim olan Helio Zampier Neto'da çoklu yaralanma mevcut. Neto'nun belden aşağısının felç kalabileceği söyleniyor.

Rafael Henzel: Gazeteci, ameliyata alındı, durumu yakından takip ediliyor.

Jackson Follman: Medellin'deki San Vicente Vakfı Hastanesi, kazadan sağ kurtulan Chapecoense'nin 24 yaşındaki kalecisi Jackson Ragnar Follmann'ın durumuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Genç kalecinin durumunun kontrol altında olduğu belirtilen açıklamada, Follmann'ın sağ bacağının kesildiği kaydedildi.

Ximena Suárez: Uçağın Bolivyalı kabin görevlileri ise iyi durumda. Kolombiya'nın El Espectador gazetesinde, mürettebattan sağ kurtulan Ximena Suarez, Antioquia Valisi Luis Perez Gutierrez'e "Şimdiye kadar sadece ışıkların kapandığını hatırlıyorum." dediği yer aldı.

Arjantin'in FOX Sports kanalında da kazadan kurtulan diğer uçuş ekibi görevlisi Erwin Tumiri'nin, "Güvenlik protokolüne uyduğum için hayatta kaldım." ifadesine yer verildi. Tumiri, Arjantin televizyonundaki habere göre, çarpma öncesi yolcuların çoğunun koltuklarından kalktığını ve çığlık attığını anlattı. Çarpma öncesi çantaları bacaklarının arasına alan Tumiri, "cenin pozisyonu" sayesinde hayatta kaldığını söyledi.

Chapecoense takımının düşen uçağından ilk görüntüler




Kolombiya'da düşen uçağın havadan görüntüsü!

Haberin Devamı
YORUM YAZ