MENÜ

Chapecoense kalecisi Nivaldo futbolu bıraktı

Chapecoense'li futbolcuların hayatını kaybettiği Kolombiya'daki uçak kazasının ardından, maç kadrosunda bulunmayıp kafilede yer almayan isimlerden kaleci Nivaldo, gözyaşları içerisinde futbolu bıraktığını açıkladı.

Chapecoense kalecisi Nivaldo futbolu bıraktı

Kolombiya'da gerçekleşen ve 75 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasının yankıları sürüyor...

Brezilya ekiplerinden Chapecoense'li futbolcuların da bulunduğu ve yaşamlarını yitirdiği trajik kaza, geride kalanları oldukça etkiledi.

Copa Sudamerica final ilk maçının takım kafilesinde yer almayan isimlerden kaleci Nivaldo, düzenlediği basın toplantısında gözyaşları içerisinde 42 yaşında futbol hayatına nokta koyduğunu açıkladı.

Takımı adına 300 karşılaşmaya çıkan deneyimli eldiven, kadro dışı olmasına karşın kafileyle birlikte olmayı düşündüğünü ancak gelişen olaylar nedeniyle gidemediğini söyledi.

Nivaldo, ''Hayatta her şeyin bir sebebi var. Pazar günü Palmeiras'a gitmedim. Çünkü Atletico Minerio'ya karşı 300. maçımı oynamak istiyordum. Takım o maç sonrası Chapeco'ya dönmedi ve direkt olarak Sao Paulo'dan Medellin'e geçti. Koç Caio, bu nedenle beni kadroya dahil etmedi'' dedi.

Doktorlar uçak kazasından kurtulanlarla ilgili acı konuştu

Haberin Devamı
YORUM YAZ