MENÜ

'Bu kez kolay olmayacak'

Cor Pot ile Mario Been, Beşiktaş’ı analiz etti, rakiple ilgili tüm bilgileri Dick Advocaat’a verdi. Ardından teknik heyet takımla toplantı yaparak uyarıda bulundu: Bu derbi Galatasaray maçı kadar kolay olmayacak. Beşiktaş çok daha formda, fizik güçleri çok iyi ve hızlı oynuyorlar. Kazanmak için her şeyimizi ortaya koymalıyız

'Bu kez kolay olmayacak'

Dick Advocaat, her zaman olduğu gibi Beşiktaş’ı analiz etme görevini de yardımcıları Cor Pot ile Mario Been’e verdi. Siyah-Beyazlılar’ın maçlarını izleyen ikili de hazırladıkları detaylı raporu, Hollandalı çalıştırıcı ile paylaştı. Daha sonra teknik heyet, futbolcularla bir toplantı gerçekleştirerek Beşiktaş’la ilgili uyarılarda bulundu:

‘Sahada güçlü durmalısınız’

“İlk derbimizde Galatasaray’ı 2-0 yenmiştik. Ancak sakın Galatasaray’la Beşiktaş’ı bir tutmaya kalkmayın. Beşiktaş, fizik gücüyle oynuyor. İkili mücadeleleri kazanma oranları çok yüksek. Bu nedenle siz de fizik gücünüzün tamamını ortaya koymalı, sahada daha güçlü durmalısınız. Ayrıca karşımızda, hücumda çok çabuk çoğalan bir rakip olacak. Süratli oyunculara sahipler ve hızlı oynuyorlar. Skora etki edecek birçok isme sahipler.”

‘Siz herkesten kalitelisiniz’

“Beşiktaş karşısında hata yapma lüksümüz yok. Kısacası Beşiktaş maçı asla Galatasaray karşılaşması gibi kolay geçmeyecek. Bu maçta yüzde 100’den daha fazlasını ortaya koymanız gerekecek. Ama unutmayın ki, sizin takım olarak kaliteniz tüm takımlardan daha iyi. O nedenle takım olarak sahaya her şeyinizi koyarsınız bu maçı da kazanırız.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ