MENÜ

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe derbisi biletleri 5 dakikada tükendi!

Fenerbahçe derbisinde Ülker Stadı'nda destekleyecek olan Beşiktaş taraftarlarına ayrılan 107 liralık biletler beş dakikada tükendi.

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe derbisi biletleri 5 dakikada tükendi!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında cumartesi akşamı Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde uzun zaman sonra deplasman tribünü de olacak. Siyah Beyazlı iki bin küsur taraftar takımlarını desteklemek için Kadıköy'ün yolunu tutacak.

Derbi öncesi Beşiktaş cephesinde de bilet telaşı yaşandı. Siyah-Beyazlı kulübün internet sitesinden sabah erken saatlerde bilgilendirme yapıldı.

(ÖZET) Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu: 0-0

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Beşiktaşımızın, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında 3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağı maçta taraftarlarımız için ayrılan biletler, bugün saat 14.00 itibariyle www.passo.com.tr internet portalından satışa sunulacaktır. Bilet fiyatı 107 TL'dir

Yasal olmayan internet siteleri ya da kişilerden satın alınacağı düşünülen biletlerin transfer hakkı olmadığından, taraftarlarımızın mağdur olmamaları adına bu sitelerden yapılan satış ve duyurulara itibar edilmemesini rica ederiz."

Biletler 5 dakikada tükendi!

Bu açıklamadan sadece birkaç saat sonra biletler satışa sunuldu. Beşiktaş taraftarlarına ayrılan 107 liralık biletler 14:00'te satışa çıktı ve sadece 5 dakikada tükendi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisi kadrosu şekillendi


Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi flaş gelişme


Haberin Devamı
YORUM YAZ