MENÜ

Beşiktaş, Fenerbahçe'yi Napoli taktiği ile yıkacak

Beşiktaş’ın şampiyon hocası Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde deplasmanda kazandıkları Napoli karşılaşmasının taktiğini uygulayacak. Savunmayı önde kurup orta alanı da kilitlemeyi planlayan Güneş, teknik adamlık kariyerindeki ilk Kadıköy zaferini Aboubakar’ın golleriyle elde etmeyi hedefliyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe'yi Napoli taktiği ile yıkacak

Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü Fenerbahçe’ye konuk olacak Siyah-Beyazlılar’ın hocası Şenol Güneş, teknik direktörlük kariyerinde bir ilki yaşamayı planlıyor. Kadıköy’de Sarı-Lacivertliler’e daha önce tam 5 farklı takımla giden ancak hiçbirinden galibiyetle ayrılamayan şampiyon çalıştırıcı, bu kez Fenerbahçe’yi evinde yıkmayı hedefliyor.

Türkiye Kupası’nda 2-1’lik skorla geçtikleri Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından zafer planını hazırlayan Güneş, Napoli’yi deplasmanda devirdikleri maçın taktiğiyle Fenerbahçe’yi yenmeyi amaçlıyor. İşte o plan;

Fener’e nefes almak yok!

Güneş, cumartesi günkü derbide diğer maçların aksine takım savunmasını önde kuracak. Kadıköy’de stoper hattında görevlendireceği Marcelo ve Tosic’e bu konuda direktifleri veren 64 yaşındaki teknik adam; ek olarak orta alan ve kanatları kapatıp, Ricardo Quaresma ve Tolgay Arslan’ın uzun paslarıyla rakibin arkasına sarkmayı ve Aboubakar’la golü bulmayı düşünüyor. Fenerbahçe’nin kanatları çok etkili kullanmasına önlem olarak ise Şenol hoca, takımın iki ön liberosu Atiba ve Gökhan İnler’i orta alana daha yakın oynatarak hem topu hem de rakibi erken karşılayıp kaleden uzak tutmaya çalışacak.

Orhan Yıldırım


Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisi kadrosu şekillendi

Haberin Devamı
YORUM YAZ