MENÜ

John Stones'un sevgilisini aldattığı ortaya çıktı

Manchester City'de forma giyen John Stones'un, yıllardır beraber olduğu çocukluk aşkını aylardır başka bir kadınla aldattığı ortaya çıktı. İngiliz futbolcunun bir süre önce bir restorantta tanıştığı öğrenilen organizatör  Jessica Peaty'le sevgilisi Millie Savage'ı aldattığı öğrenildi.

John Stones'un sevgilisini aldattığı ortaya çıktı

Manchester City'de forma giyen John Stones'un, yıllardır beraber olduğu çocukluk aşkını aylardır başka bir kadınla aldattığı ortaya çıktı. İngiliz futbolcunun bir süre önce bir restorantta tanıştığı öğrenilen organizatör Jessica Peaty'le sevgilisi Millie Savage'ı aldattığı öğrenildi.

Ağustosta tanışan ikili, iddialara göre takımın kaldığı lüks Lowry Hotel'de buluşmalarınan devam etti.

22 yaşındaki Stones ile 20 yaşındaki Peaty'nin yaklaşık 10 haftadır süren gizli ilişkilerini mesajlaşarak ve resim göndererek sürdürdüğü iddia edildi.

Futbolcu, Peaty ile tanıştığında kendisine bekar olduğunu ve 12 yaşından beri beraber olduğu Savage'dan ayrıldığını söylemiş.

Daily Star Sunday'e konuşan Peaty, "Aramızda bir bağ olduğunu hissettim. Çok ortak noktamız vardı. Ama ayrıldığını söylediği sevgilisiyle alışveriş yaparken çıkan resimlerini görünce baştan beri yalan söylediğini anladım" ifadelerini kullandı.

John Stones'un menajeri ise bu konuda açıklama yapmayı reddetti.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ