MENÜ

Galatasaray'ın Sergio Ramos'u!

Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti, Serdar Aziz'i Real Madrid'in ünlü savunmacısı Sergio Ramos'a benzetti.

Galatasaray'ın Sergio Ramos'u!

26 yaşındaki futbolcunun performansını değerlendiren sarı-kırmızılılar, Serdar’ın sadece defansta değil, ileri çıkma ve hücuma destek verme anlamında da artısı bulunacağına dikkat çektiler, “Çekingenliğini attığı zaman Galatasaray’ın Sergio Ramos’u olacak” yorumunda bulundular.

Galatasaray’ın Bursaspor’dan 4.5 milyon euroya transfer ettiği ve 4 senelik anlaşma karşılığında Serdar Aziz’den beklentiler artarken, yönetim onu Real Madrid’deki Sergio Ramos’a benzetti.

Süper Lig'de futbolcuların maaşları dudak uçuklattı!

Yıllık 2 milyon euro garanti ücret ödenen ve transferde en fazla sorgulanan isim olan başarılı savunmacı, yaptığı hatalara rağmen başarılı bulundu. 26 yaşındaki oyuncu, Türk Telekom Arena’daki Bursaspor maçında da beğenildi. Jan Olde Riekerink ve idarecilerin, Florya’da yaptıkları değerlendirmelerde, Serdar Aziz’i Real Madrid’in savunmadaki lideri Sergio Ramos’a benzettikleri öğrenildi.

Serdar’ın 30 yaşındaki ünlü futbolcuyla ortak noktaları bulunduğunü dikkat çeken sarı-kırmızılılar, Türk futbolcunun topla ileri çıkma ve zaman zaman hücuma destek verme konusunda da iyi olduğuna dikkat çektiler, “Serdar Aziz golcü kimliğini yakında gösterecek. Kendine güvenini yavaş yavaş kazanıyor. Haftalardır oynamayan bir futbolcunun bir anda yüzde yüzünü vermesi kolay değildir. Çekingenliği üzerinden attığı zaman Galatasaray’ın Ramos’u olacak. Serdar yıllarca Galatasaray’a ve Türk Futbolu’na damga vuracak” yorumlarında bulundular.

Serdar Aziz’in performansından memnun olan Riekerink’in futbolcusunu topu oyuna sokma konusunda yetenekli bulduğu belirtildi.

Kaynak: Skorer

Bruma’ya yoğun ilgi

Haberin Devamı
YORUM YAZ