MENÜ

Cengiz Ünder sezon sonuna kaldı

Beşiktaş’ın ara transfer dönemi öncesinde kancayı taktığı Cengiz Ünder’e, kulübünden gidiş izni çıkmadı. Turuncu-Lacivertliler’in, Ocak ayı için kapıyı kapattığı; Kara Kartal’ın ise sezon sonuna kadar genç yıldız adayını takip edip yaz ayında teklifte bulunabileceği öğrenildi.

Cengiz Ünder sezon sonuna kaldı

Ara transfer döneminde takıma yeni bir kanat oyuncusu kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Başakşehir’in genç yıldız adayı Cengiz Ünder’i takibe almıştı.

Geçen hafta Vodafone Arena’da 1-1 sona eren Beşiktaş-Başakşehir maçında ortaya koyduğu başarılı performansını Turuncu-Lacivertliler’in tek golünü kaydederek taçlandıran 19 yaşındaki futbolcu için nabız yoklayan Siyah-Beyazlılar, Ocak ayı için olumsuz cevap aldı.

Konuyla ilgili olarak haberlerin medyada yer almasının ardından Başakşehir Yönetimi’yle görüşen başarılı teknik adam Abdullah Avcı’nın, “Biz lideriz ve önemli hedeflerimiz var. Ocak ayında kadromuzdan oyuncu göndermek gibi bir düşüncemiz yok” dediği öğrenildi.


Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'a PFDK şoku


700 bin Euro’ya alınmıştı

TFF 1. Lig ekibi Altınordu’yla geçen sezon Cengiz için masaya oturan ancak 500 bin Euro’luk bonservis isteğinin ardından masadan kalkan Siyah-Beyazlılar, Ocak ayı için olumsuz geri dönüş alsa da Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan futbolcuyu yakından izlemeye devam edecek.

Genç oyuncunun gelişimini takip edecek olan Siyah-Beyazlılar’ın, sezon sonunda yine Başakşehir’in kapısını çalabileceği bildirildi. Ünder’i sezon başında Altınordu’dan 700 bin Euro’ya renklerine bağlayan Başakşehir’in de oyuncusu konusunda görüşmelere sezon sonunda devam edilmesine sıcak baktığı belirtildi.


Fenerbahçe'den Van der Wiel'e ceza

Haberin Devamı
YORUM YAZ