MENÜ

Galatasaray'da Brahimi bombası!

Kadrosunu bir hücumcu bir de stoperle takviye etmeye hazırlanan Galatasaray’ın, Porto’nun yıldızı Brahimi’yi gözüne kestirdiği iddia edildi. Sezon başında 40 milyon Euro fiyat biçilen 26 yaşındaki Cezayirli, hocası Nuno Santo ile anlaşamadığı için ayrılmak istiyor, kiralık formülü devrede.

Galatasaray'da Brahimi bombası!

Ocak ayı yaklaştıkça Galatasaray’ın transfer gündemi hareketleniyor. Teknik direktör Riekerink’in raporu doğrultusunda kadrosunu bir hücumcu bir de stoperle takviye etmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, geniş bir liste üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda gündeme gelen son ismin, Porto’nun yıldızı Yacine Brahimi olduğu öne sürüldü. Portekiz ve Cezayir medyasında yer alan haberlere göre, sezon başında 40 milyon Euro fiyat biçilen ve Premier Lig kulüplerinin kapısından dönen 26 yaşındaki futbolcu, hocası Nuno Santo ile anlaşamadığı için takımdan ayrılmak istiyor.

Önemli bir yıldız olmasına ve sakatlığı bulunmamasına rağmen bu sezon sadece 5 lig maçında 119 dakika şans bulabilen Cezayirli, Belenenses ile oynanan son karşılaşmada kadroya bile giremedi.

Serbest kalma bedeli 60 milyon!

Konuyla ilgili gelen soruları yanıtlamaktan kaçınan Nuno Santo’nun, sezon başında ısrarla gitmek istediği için Brahimi’yi gözden çıkardığı belirtiliyor. 60 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi bulunan yıldız futbolcuyu, Galatasaray’ın kiralık formülüyle kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Haberin detaylarında, Porto’nun Brahimi’yi 15 milyon Euro’ya bırakmaya hazır olduğu bilgisi de yer alıyor.


Bruma’ya yoğun ilgi


'Eğer alınırsa Florya gerçek bir krampon görür'

Haberin Devamı
YORUM YAZ