MENÜ

Bursaspor'da stoper harekatı!

Takviye için kolları sıvayan Bursaspor’da öncelik savunmanın göbeği... Timsah’ın listesinde ise iki isim var. Kasımpaşa’nın sözleşmesi sona erecek stoperi Titi ile Spartak Moskovalı Serdar Taşçı.

Bursaspor'da stoper harekatı!

Bursaspor bir yandan Galatasaray yenilgisinin yaralarını sarmaya çalışırken diğer yandan da ara transferde takımı güçlendirmek adına kolları sıvamış durumda. Bu sezon özellikle savunmanın göbeğinde sıkıntı yaşayan Yeşil-Beyazlılar’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun listesinde iki oyuncu var.

Tecrübeli hocanın yönetimle yaptığı toplantıda Kasımpaşa’da mukavelesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli stoper Titi’nin adını ilk sırada verdiği öğrenildi.

Brezilyalı stoper için Kasımpaşa’dan bilgi almayı planlayan Bursaspor Yönetimi’nin takıma kazandırmayı düşündüğü bir diğer stoper ise Spartak Moskova’daki gurbetçi savunmacı Serdar Taşçı. Her tranfer döneminde adı Süper Lig’in devleriyle anılan 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon takımında 15 maçın 7’sinde şans bulabildi ve kiralanma ihtimali yüksek.

Bursaspor maliyet olarak kulübün kasasına uyacak bu iki isimden birini ara transferde renklerine bağlayabilmek için gereken fedakarlıktan kaçınmayacak.

Şamil geri döndü

Türkiye Kupası’nda gruplarda ilk maçını yarın oynayacak olan Bursaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-Beyazlılar’da sakatlığı bulunan Bilal Kısa takımdan ayrı çalışırken, Almanya’dan dönen Şamil Çinaz kondisyon salonunda çalıştı. Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlaycak ve öğleden sonra karayolu ile Manisa’ya gidecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ