MENÜ

Altay'da 3 puana 3 fire

Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta evinde Kızılcabölükspor'u 3-0 yenerek 5 haftalık galibiyet özlemini sonlandıran Altay, bu hafta oynayacağı Kozan Belediyespor deplasmanı öncesi 3 fire verdi.

Altay'da 3 puana 3 fire

Maçın son anlarında ayağından kaçırdığı topu çizgiden çıkararak hatasını telafi eden kaleci Süleyman'ın sol adalesinde yırtık tespit edildiği, 26 yaşındaki file bekçisinin devreyi kapattığı belirtildi.

Oyuna son 15 dakikada giren Emre'nin iç yan bağında zorlanma olduğu ve en az 1 hafta görev alamayacağı açıklandı. Oyundan çıkarken vakit geçirme gerekçesiyle sarı kart görerek cezalı duruma düşen golcü Murat Uluç da bu hafta forma giyemeyecek.

BİÇER İÇİN DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Kupada kendisini eleyen Kızılcabölükspor'un ligdeki 5 haftalık yenilmezlik serisini sona erdiren Altay'da maçtan sonra 3'üncü sınavında ilk zaferini elde eden teknik direktör Cüneyt Biçer'e soyunma odasında doğum günü pastası kesildi. 41 yaşına ayak basan Cüneyt Biçer'i Başkan Özgür Ekmekçioğlu da kutladı. Galibiyetin kendisi için en önemli hediye olduğunu dile getiren Cüneyt Biçer, devre arasına kadar oynayacakları deplasmandaki Kozan Belediyespor, Sancaktepe Belediyespor ve Beylerbeyi maçlarında da çıkışı sürdüreceklerini söyledi. İzmir ekibinde futbolcular 1500 TL'den 3 bin TL'ye çıkarılan galibiyet primlerini alma hakkı kazandı.

POZUN HAKKINI VERDİLER

Altay'ın 9'uncu haftada Buca İlçe Stadı'nda, Kütahyaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından siyah beyazlı dev bir bayrak ile orta sahada poz veren Yiğit, Furkan ve Hüsamettin, dün Kızılcabölükspor'u yıkan 3 isim oldu. Gol perdesini 21'inci dakikada sol bek Yiğit açarken, 37'hnci dakikada Hüsamettin, 75'inci dakikada ise Furkan fileleri sarsarak taraftarı sevindirdi. Gol sayısını 7'ye çıkaran Hüsamettin, ilk kez ağları havalandırdığı bir müsabakada 3 puan sevinci yaşadı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ