MENÜ

..Ve Yalçın formayı giydi!

Beşiktaş, bundan 3 sezon önce Yalçın Ayhan ile anlaşmış, hatta tecrübeli futbolcu takımın kamp yaptığı yere gelmişti. Ancak Slaven Bilic, kendi isteği dışında yapılan bu transfere karşı çıkmış ve Yalçın, Siyah-Beyazlı formayı giyemeden oradan ayrılmıştı.

..Ve Yalçın  formayı giydi!

Beşiktaş, bundan 3 sezon önce Yalçın Ayhan ile anlaşmış, hatta tecrübeli futbolcu takımın kamp yaptığı yere gelmişti.

Ancak Slaven Bilic, kendi isteği dışında yapılan bu transfere karşı çıkmış ve Yalçın, Siyah-Beyazlı formayı giyemeden oradan ayrılmıştı.

Başakşehir kariyerine devam eden Yalçın, dünkü maçın ardından Cenk Tosun’la formaları değişti ve Beşiktaş formasını giydi. Bu anlar da, kameraların gözünden kaçmadı.


Abdullah Avcı: Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde dahi, bu duruma düşmedi


Atiba yine çok çalıştı

Arena’daki mücadelede Atiba Hutchinson, artık alışkanlık haline gelen başarılı performansını yine sürdürdü. Orta sahada basmadık yer bırakmayan Kanadalı yıldız, ilk yarıda Gökhan İnler’le birlikte Başakşehir’in baskısı karşısında zorlu anlar yaşasa da, Tolga Arslan’ın oyuna girmesiyle rahatladı. Atiba, ikinci yarıda hem hücumda hem de savunmada etkin bir rol oynayarak, kazanılan
1 puana katkıda bulundu.

Aboubakar etkisiz kaldı

Benfica maçında harika bir futbol ortaya koyan ve 3-3’lük mücadelede beraberliği getiren Vincent Aboubakar, Başakşehir karşısında yokları oynadı. Şenol Güneş’in forvet hattında görev verdiği Kamerunlu oyuncu, yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı ve ikinci yarı da oyundan çıktı. Aboubakar, oyunda kaldığı süre zarfında rakip kaleye sadece 1 şut attı, o da hedefi bulmadı.


Beşiktaş, Kadıköy'de tam kadro




Haberin Devamı
YORUM YAZ