MENÜ

Ümit Özat: Trabzonspor adına algı yaratıldı

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Gençlerbirliği, Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı.

Ümit Özat: Trabzonspor adına algı yaratıldı

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Gençlerbirliği, Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, 28'inci dakikada Uğur Çiftçi'nin gördüğü kırmızı karta kadar her şeyin istedikleri gibi olduğunu söyledi.

Ümit Özat, "Topun arkasına iyi geçen, baskılı oynayan, taktiksel anlamda inanılmaz bir Gençlerbirliği vardı. Ondan sonra da rakibin iki stoperini oyuna sokmayacağını bildiğim için belki de sahanın en iyisi İrfan'ı oyundan aldım. Kaptığımız toplarla hücuma çıkmayı denedik bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. İyi günler geçireceğimizi bekliyorum. Rantie daha iyi olursa, Stancu aramıza katılırsa çok daha iyi bir Gençlerbirliği'nin ortaya çıkacağını düşünüyorum" dedi.

"TRABZONSPOR HAKEM HATALARI İLE KAYBEDİYORMUŞ GİBİ BİR ALGI YARATILIP KAMUOYUNDA AVANTAJ SAĞLAMAYA ÇALIŞILIYORDU"

Trabzonspor'un bugüne dek hakem hatalarıyla kaybettiği gibi bir algı yaratıldığını söyleyen Özat, "Sanki Trabzonspor bugüne kadar her maçını hakem hatasıyla kaybetmiş gibi bir algı yaratılıp kamuoyunda avantaj sağlamaya çalışılıyordu. Bugünkü kımızı kartın yüzde yüz bir kırmızı kart olduğunu düşünmüyorum. Geçmişteki hatalar gelecekteki hatalarla telafi edilemez. Hata, hata ile telafi edilemez. Kısıtlı kadrolarla mücadele eden aynı bütçede olmayan takımlar var" diye konuştu.

"TEK İSTEDİĞİM BURANIN DAHA İYİ BİR STADA SAHİP OLMASI"

Her zaman Ankara'nın bir evladı olduğunu söyleyen Özat konuşmasını şöyle sürdürdü: "Oyuncularım mükemmel bir taktik anlayışı ile oynadı. Her gün taktik çalışıyoruz. Ben hiçbir zaman buradan uzaklaşmadım. 99 yılında Gençlerbirliği'nden gittim. Ben Ankara'nın çocuğuyum bunu her zaman söylerim. Tek istediğim buranın daha iyi bir stada sahip olması. Bizim için gol yemediğimiz her maç üç puan değerindedir."

Haberin Devamı
YORUM YAZ