MENÜ

Adil Gevrek: Giresun maçını kazanmak istiyoruz

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, "Giresunspor maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Adil Gevrek: Giresun maçını kazanmak istiyoruz

TFF 1. Lig’in lideri Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, sahalarında karşılaşacakları Giresunspor maçını kazanıp yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Gevrek, kentte yapımı devam eden stadyumda gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın sahalarında oynayacakları Giresunspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.
Ligde rakiplerin durumlarına ve ne yaptıklarına bakmadıklarını belirten Gevrek, şöyle konuştu:

"Önemli olan bizim ne yapacağımız. Bu anlamda rakiplerin ne yaptıklarıyla ya da aldıkları sonuçlarla ilgilenmiyoruz. Önemli olan bizim kazanmamız. Bu ligde kolay maç yok, her takım birbirini yenebiliyor. Önümüzde Giresunspor maçı var. Rakiplerimiz kazanmış ya da kaybetmiş, biz onları takip etmiyoruz. Giresunspor maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz." Lige maç maç bakarak yollarına devam ettiklerini kaydeden Gevrek, "İnşallah camiamızla Malatyamızı hak ettiği yere taşırız. İnşallah stadımız da bir an evvel biter ve şampiyonluğu da yeni stadımızda yaşarız." ifadelerini kullandı.

Passolig kampanyası

Gevrek ayrıca, Passolig kampanyası başlattıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"444 adetten oluşan bir Passolig kampanyası başlattık. Akabinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da kampanyaya destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın da kampanyaya destekleri oldu. Önümüzdeki günlerde hedefimiz 4 bin 444 Passolig dağıtmak. İstanbul’dan bu kampanyaya destek var ama biz Malatya’daki sivil toplum kuruluşları, esnaf ve iş adamlarımızdan da kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz. Kampanyaya destek vererek birliği, beraberliği sağlamak istiyoruz. Taraftarın stada gelmesi için de bir teşvik olacaktır. Buna herkesin katkı sağlaması bana göre daha güzel olur."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ