MENÜ

Saffet Mete: Fenerbahçe'den çekinmiyoruz!

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında yarın sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak Çaykur Rizespor’un kulüp basın sözcülerinden Saffet Mete, rakiplerinin gücünü bildiklerini ancak çekinmediklerini söyledi.

Saffet Mete: Fenerbahçe'den çekinmiyoruz!

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Saffet Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son beş haftada çok iyi maçlar çıkardıklarını, geçen haftaki Medipol Başakşehir müsabakasında ise yakaladıkları pozisyonları gole çevirmede şanssızlıklar yaşadıklarını belirtti.

Futbol olarak iyi işler yaptıklarını vurgulayan Mete, "Her açıdan oyunumuzu geliştiren bir görüntü sergiliyoruz. Fenerbahçe maçında da iyi oyunumuzu sürdürmek istiyoruz. Rakibimizin son haftalardaki yükselişi ortada. İyi oynayan ve şampiyonluğun güçlü adaylarından birisi. Bizim de galibiyet dışındaki sonuca tahammülümüz yok. Fenerbahçe karşısında 3 puandan başka bir sonuç düşünmüyoruz. Rakibin gücünü biliyoruz ama çekinmiyoruz." diye konuştu.

Kweuke: Fenerbahçe’yi bana bırakın

Genç ve yeni oyunculardan kurulu olmalarının şanssızlıklarını ligin ilk haftalarında yaşadıklarına aktaran Saffet Mete, şu ifadeleri kullandı:

Her geçen gün üzerine koyup ilerleyen bir takım var. Takımımıza inancımız her geçen gün artarak devam ediyor. Fenerbahçe maçında da iyi oyunumuzu sürdürüp, daha üzerine çıkmak için çalışacağız. Bu maçta beklentimiz, takımımızın her zamankinden daha çok ihtiyacı olan taraftarımız yanımızda olsun. Taraftarlarımızı takımımıza 90 dakika destek vermeye davet ediyoruz."

AA

Fenerbahçe, Sosa için harekete geçti!

Haberin Devamı
YORUM YAZ