MENÜ

Osman Özköylü: Hedefimiz 3 puan

Samsunspor Teknik Direkötürü Osman Özköylü, Elazığspor maçının önemine değinerek, "Elazığspor'da biz de son iki haftaya bakıldığında 4 puan topladık. İyi bir takımla oynayacağız. Alternatifli bir kadroya sahipler. Aslanlar gibi mücadele ederek kazanmak istiyoruz" dedi.

Osman Özköylü: Hedefimiz 3 puan

TFF 1'inci ligin 12'nci haftasında 27 Kasım Pazar günü saat 16.00'da sahasında Elazığspor'u konuk edecek olan Samsunspor, maç hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla tamamladı. Elazığspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, her iki takımında son iki haftada 4 puan aldığını ve maçı kazanmak için mücadele edeceklerini belirterek, "Elazığspor'un ve bizim ligdeki puan konumumuza baktığımız zaman alt sıraları ilgilendiren bir karşılaşma olacak. Elazığspor'da bizde son iki haftaya bakıldığında 4 puan topladık. İyi bir takımla oynayacağız. Alternatifli bir kadroya sahipler. Aslanlar gibi mücadele ederek maçı kazanmak için çalışacağız. Taraftarlarımız her zaman yanımızda oldu. Bu maçta da bizi yalnız bırakmayacaktırlar. Ben tüm taraftarımızı maçımızı izlemeye davet ediyorum" dedi.

Devre arası alternatif bir kadro oluşturmak zorunda olduklarını belirten teknik adam Osman Özköylü şöyle devam etti:

Ben oynayan futbolcu kardeşlerimden son derece memnunum. Her geçen gün daha iyi duruma geliyorlar. Daha da iyi olacaklar. Ancak tecrübesi, kalitesi ve bilgisi yüksek futbolculara ihtiyacımız var. Fakat devre arası kaç tane transfer olur bilemeyiz ama aramıza katılacak oyuncularla alternatifli bir kadro oluşturmak zorundayız. Yönetimimizin bununla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ