MENÜ

Giresunspor'da hedef galibiyet!

TFF 1. Lig’in 12. haftasında pazartesi günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Giresunspor’da asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, "5 haftadır kazanamıyoruz, bu durumu Yeni Malatyaspor maçında kırmak istiyoruz" dedi.

Giresunspor'da hedef galibiyet!

Giresunspor Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son 5 haftadır kaybettikleri puanlar nedeniyle hedeflerinin biraz uzağında kaldıklarını söyledi.

Giresunspor’un hedefinin her zaman üst sıralar olduğunu belirten Kazancıoğlu, "Bazen şansızlıklar, bazen de iyi oyunu sahaya yansıtamama nedeniyle puan kayıpları yaşadık. Bu kayıpları telafi etmek yine bizim elimizde, takımımıza ve hocamız Yücel İldiz’e güveniyoruz" diye konuştu.

Mehmet Kazancıoğlu, Yeni Malatyaspor deplasmanına puan veya puanlar için gideceklerini ifade ederek, "Rakip lider durumda, zor bir deplasman olacak. İnşallah bu maç üst sıralar için bir başlangıç olur. 5 haftadır kazanamıyoruz, bu durumu Yeni Malatyaspor maçında kırmak istiyoruz. İyi bir sonuçla Giresun’a dönmek amacımız" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ